Horoscop Neti Sandu 3 noiembrie 2018. O zodie se gandeste la casatorie, alta are parte de surprize

Or sa apara din senin surprize, vesti bune, oameni care sa ne-aduca zambetul pe buze sau o sa ne facem si singuri mici bucurii ca sa nu ne-alegem doar cu munca, sa ne oferim si recompense.

BERBEC

– Pe voi poate va cheama cineva in strainatate sau prin tara, pe niste meleaguri de vis si sa va faca placere sa iesiti din rutina care sa va taie cheful de viata. Or sa va parvina niste bani care v-ar mai rezolva o parte, macar, din problemele stringente si-o sa va mai ocupati de voi, s-aratati mai bine, s-aveti o stare buna.

TAUR

– S-ar putea sa va faceti timp pentru o iesire la shopping sau gasiti o alta forma de relaxare ca sa va refaceti fortele. Intalnire cu cineva care o sa va asigure de toata dragostea pe care v-o poarta de atata vreme si e posibil sa urmeze si o cerere in casatorie daca nu e o reinnoire a juramintelor.

GEMENI

– Se poate sa-ntalniti in cercul de prieteni pe cineva care va corespunde idealului vostru sentimental si sa iasa de-aici o relatie. Vin ceva bani de la serviciu si n-ar fi exclus s-aveti de luat si din particular sa le asigurati alor vostri un trai decent, sa nu duca lipsa de nimic.

RAC

– Poate chemati pe cineva pe la voi diseara si o sa faceti schimb de idei cu musafirii, gasiti solutii practice, de viata. Poate va gasiti ceva de lucru in afara orelor de program si sa va rotunjeasca veniturile, sa va puteti pune casa la punct, asa cum v-ati propus mai demult.

LEU

– Relatia de cuplu avanseaza spre o casatorie, va construiti casa, ori amenajati camera copiilor, dac-aveti ganduri de genul asta. O sa va dati intalnire cu niste prieteni sa faceti putin sport sau sa petreceti un timp impreuna, delectandu-va cu activitatea preferata.

FECIOARA

– O sa primiti un accept la niste cursuri, poate chiar bani si sa va placa domeniul respectiv, sa fie cu succes. Se pare c-o s-aveti rezultate bune la scoala, la tot ce tine de sfera intelectuala, la interviu, concurs, mentalul e in forma de competitie.

BALANTA

– Un anturaj colegial, asa cum n-ati mai avut de mult si sa programati si o iesire pentru week-end, pe langa cea de diseara. Ati putea re-negocia un contract si sa obtineti mai multi bani de data asta, sa aduceti si voi salariul la nivelul preturilor, al pietei.

SCORPION

– Apar noutati care sa va incante, poate e vorba despre o colaborare, un parteneriat care sa va-aduca bani. E posibil sa castigati o suma de bani care sa va dea o lejeritate de miscare, poate organizati o iesire de maine incolo pe undeva, la odihna, sa vizitati vreun obiectiv turistic.

SAGETATOR

– Poate va faceti singuri cadouri daca nu se gaseste nimeni sa va rasfete si-o sa creasca stima de sine, o sa vedeti. O stare de bine, va-ntretineti cu cineva care se pierde in ochii vostri, e o vraja din care n-ati mai vrea sa iesiti si endorfinele zburda.

CAPRICORN

– E posibil sa mai faceti un pas in cariera si sa fiti multumiti de faptul ca munca voastra n-a fost in zadar, ci e apreciata. Poate reusiti sa va calcati si voi pe inima, sa cereti cuiva scuze, iertare, pentru niste vorbe spuse la nervi si se va aplana un conflict, o sa puteti salva o relatie.

VARSATOR

– O iesire la plimbare, la cafea, o sa va mai “spele” gandurile si o sa deveniti mai inspirati, mai creativi si-o sa va puneti in aplicare ideile. O sa tot primiti invitatii pe la diverse evenimente si o sa interactionati cu oameni de valoare, o sa cultivati alt gen de relatii care-or sa va fie de mare ajutor.

PESTI

– Poate va invita cineva la masa, oti avea ceva de discutat, pe teme de afaceri sau o fi vreun proiect particular. V-ati putea face un consult medical si sa apelati mai mult la remedii naturiste in perioada asta, ca sa va vindecati si pentru ca nu e ceva complicat.