Cum a fost fotografiată azi Andra Măruță, la doar o zi după ce au spus că e din nou însărcinată

Iată cum a fost fotografiată azi Andra Măruță, la doar o zi după ce fanii ai căzut pe gânduri și vorbesc, din ce în ce mai mult, despre o altă sarcină! Andra a postat o fotografie din care fanii au presupus că ar putea fi din nou însărcinată.

Misterul nu a fost, încă, elucidat, iar toți urmăritorii cuplului sunt cu sufletul la gură. Andra a postat o altă fotografie pe Instagram, iar aceasta dă și mai multă apă la moară gurilor care presupun că ea va deveni, din nou, mămică.

Da, Andra nu își arată burtica în această fotografie, însă este înfofolită cu un pulover de parcă ar vrea să ascundă… ceva.

Și, mai mult, zâmbește ca și cum ar spune ”Eu știu ceea ce voi încă doar presupuneți”… Bineînțeles, speculațiile nu au cum să lipsească într-un astfel de context și toată lumea așteaptă cu mare nerăbdare MARELE ANUNȚ.

”O zi frumoasa de toamna este cea mai buna inspiratie… ?”, a scris Andra în dreptul fotografiei.

Andra este foarte pricepută în a-și provoca fanii

Cum a fost fotografiată azi Andra Măruță: ”Femeia perfectă!”

Așa cum se întâmplă de fiecare dată când Andra postează pe Instagram, prietenii virtuali s-au grăbit să o felicite, spunându-i cât de frumoasă este. Bineînțeles, nu este vorba despre nicio exagerare, vedeta bucurându-se de un fizic de invidiat.

”O zi frumoasa pentru un om frumos, atat pe exterior, cat si pe interior! Numai bucurii iti urez Andra!”; ”Esti o frumoasa Andra!!!!Te admir mult pt tot ceea ce faci!”; ”Mămica frumoasă ești neschimbată!!”;

”Buna dimineata Andra, inspirația noastră esti tu, draga si iubita noastră artistă. ”; ”Esti foarte frumoasa ! Iti doresc mult succes la repetitii pentru concertul din Craiova! Te pup”; ”Femeia perfectă ???”.