Primele declarații ale partenerului Biancăi Drăgușanu: ”Nu mă tem de nimic”

Acum că s-a aflat identitatea noului iubit al Biancăi Drăgușanu, cei doi nu se mai ascund deloc, mai ales că prezentatoarea TV este o femeie liberă de ceva vreme. Cum relația cu Victor Slav nu mai funcționa, cei doi au decis să pună stop.

Este subiectul săptămânii, faptul că Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu, iar vedeta și-a găsit deja pe altcineva.

Tristan Tate este un tânăr englez cu foarte mulți bani și mașini scumpe, care a reușit să o cucerească imediat pe Bianca.

Cei doi s-au întâlnit și la VIVA! Party (vezi imaginile AICI), dar cine s-ar fi gândit la momentul respectiv că între Bianca Drăgușanu și tânărul lângă care s-a pozat există ceva mai mult.

De câteva zile în presa din România, subiectul Bianca Drăgușanu și noul iubit este tratat din toate unghiurile.

Nu a durat mult pentru că Tristan Tate a reacționat și le-a dat tuturor peste nas postând o poză cu el și Bianca, dar și un mesaj clar și concins, care evidențiază faptul că nu-i pasă de părerea lumii.

”Lasă lumea să vorbească. Nu mă tem de nimic. Mai ales de cuvinte”, este mesajul lui Tristan Tate, noul iubit al Biancăi Drăgușanu.

Cine ar fi crezut că unul dintre motivele pentru care Bianca Drăgușanu a venit singură la VIVA! Party este chiar faptul că între ea și Victor Slav nu mai exista nimic.

Întrebată de Victor Slav, o întrebare perfect normală la vremea respectivă, Bianca ne-a răspuns că acesta a fost nevoit să meargă la emisiune, dar nu e tot.

Articolul continuă după reclame

Prezentatoarea TV de la Kanal D a vorbit atât de frumos de tatăl copilului său și nici măcar o secundă nu ne-a lăsat vreo urmă de îndoială că lucrurile între ei s-au terminat.

Bianca Drăgușanu recunoaște totul!

Prezentatoarea TV de la ”Te vreau lângă mine” este o femeie liberă acum și își asumă tot ceea ce face. Cât despre o relație cu Tristan Tate, Bianca Drăgușanu a recunoscut că sunt în tatonări și că s-au văzut de câteva ori.

Cei doi vorbesc tot timpul, însă Bianca nu l-a uitat pe Victor Slav, despre care vorbește numai de bine.

“Ne stim de cateva luni, prin prieteni comuni. De fapt, pot sa spun ca el nici nu stia cine sunt. Mi-a spus ca vrea sa ma vada in realitate, dupa ce m-a vazut in poza, mi-a spus ca vrea sa vada daca am doi metri si eu, ca el cam atat are.

Si cand ne-am vazut prima oara, mi-am dat seama ca el, pe bune, nu stia cine sunt. Oricum, vorbim doar in engleza, asa ma mai perfectionez si eu (rade, n. red.). Da, vorbim non-stop, dar de vazut… mai rarut.

El e om de afaceri, eu sunt femeie de afaceri si om de televiziune, am si un copil de care ma ocup cat de mult se poate, asa ca am iesit de doar cateva ori, la cina, singurele momente in care, de fapt, ne-am vazut.

Oricum, tin sa precizez ca decizia de a ma desparti de Victor, decizie pe care am luat-o de comun acord, nu are nicio legatura cu Mr. Tate.

Intre noi nu s-a pus problema de infidelitate. Il respect enorm de Victor, il iubesc, e tatal copilului meu minunat, il voi pastra in inima pentru totdeaua si ii voi fi, la nevoie, sprijin in orice, asa cum stiu ca ar fi si el pentru mine”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru wowbiz.ro.