Fiica Andreei Esca a terminat liceul. Cum a arătat la balul de absolvire

Fiica Andreei Esca a terminat liceul. Cele douăsprezece clase au trecut cât ai clipi, iar Alexia va deveni în curând majoră şi va pleca în Anglia, la studii.

Va fi departe de familia sa şi de iubit. Înainte de acestea a avut balul de absolvire unde a petrecut alături de Mario Fresh şi de colegii săi!

Un bal cum nu se poate şi o prinţesă deosebită! Alexia Eram a fost în centrul atenţiei la petrecerea de final de liceu. Profesorii, colegii, prietenii i-au fost alături şi s-au bucurat împreună pentru anii petrecuţi alături unii de alţii.

Alexia Eram a purtat o rochie specială creată de Dana Budeanu, un machiaj deosebit făcut de Ema Uta, iar de părul său a avut grijă George Soare.

Sunt numai profesionişti care i-au pus tinerei frumoasele trăsături în valoare. Aşa a reuşit să arate ca o adevărată prinţesă. Andreea Esca, mama sa, a fost mândră nevoie mare, a postat pe Instagram poze cu fiica sa şi Mario Fresh.

Tinerii s-au plimbat cu limuzina prin Bucureşti, au băut şampanie, s-au pozat la Casa Poporului şi au petrecut o noapte întreagă.

Alexia Eram va studia la Londra

Alexia Eram va merge împreună și cu alți prieteni să studieze în Anglia, însă relația ei cu Mario va fi în siguranță pentru că cei doi se vor vizita. Mario este cel care a încurajat-o pe Alexia să plece să studieze în străinătate.

”O să mă duc în Anglia, lângă Londra. Acolo mi-am găsit facultate. Am 5 luni de vacanță pe an. O să fie bine relația cu Mario. O să facem naveta, o să vin eu, o să vină el.

El m-a încurajat să merg pentru că a zis că este viitorul meu. Cred că o să vin și eu de aici, pentru că o să-mi fie dor.”, a spus fiica Andreei Esca.