Prima vila subacvatica din lume e cat o insula si se afla la cativa metri adancime in ocean. Cat costa o singura noapte acolo. Un loc superb pentru vacanta

Regasita in Maldive, vila subacvatica pare un loc desprins dintr-o alta lume. Unele camere si chiar o sala de restaurant sunt localizate la cinci metri adancime, sub apele Oceanului Indian.

Privelistea absolut incredibila le ofera turistilor care vor alege sa isi petreaca acolo vacanta o adevarata experienta a lumii marine. Peste tot prin peretii si tavanul din sticla pot fi vazute zeci de creaturi marine.

Totodata, cei care vor merge acolo pot opta sa aleaga o camera aflata la 5 metri adancime in Oceanul Indian. Privelistea, dar si experienta au fost descrise ca fiind geniale, de cei care au testat acele incaperi.

Data oficiala cand va fi inaugurata vila subacvatica din Maldive e estimata in luna noiembrie din acest an. In schimb, preturile sunt pe masura spectacolului marin, pentru ca doar o singura noapte de cazare la vila subacvatica va costa 3.500 de lire.

Articolul continuă după reclame

Vila subacvatica e prima si unica, in acest moment, in intreaga lume, fiind de dimensiunea unei insule. Partea de jos a constructiei imense e conectata de o alta platforma in care turstii se pot bucura si de imprejurimi.

Aproximativ 9 sau 10 turisti pot sta in vila subacvatica in acelasi timp. Printre facilitatile acelei constructii impresionante se regasesc o sala de sport, un living room la comun, o bucatarie, un bar, dar si o sala de mese.

Vila subacvatica are si un perimetru destinat pazei, din motive de securitate pentru turisti. Puntea de sus e indreptata mereu in directia apusului, iar astfel turistii pot alege sa petreaca acolo si momente romantice.

„Am lasat inspiratia sa ne poarte in directia potrivita. Doar asa am putut obtine un model atat de inovator de cladire si sa transformam experienta in ceva unic.

Ne asteptam ca turisti din intreaga lume sa viziteze vila subacvatica, prima de acest tip din lume. Vor avea o noua perspectiva asupra acestei zone din Maldive, pentru ca se pot bucura si de o aventura subacvatica”, a spus Ahmeed Saleem, designerul care a creat vila subacvatica.