Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon Romania, s-a intors acasa! Ce surpriza i-a facut iubita lui, Alice. Imagini emotionante de la aeroport

Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon Romania, s-a intors acasa.

Concurentul din echipa ‘Faimosilor’ a revenit alaturi de fostii colegi din show-ul din Republica Dominicana. Vladimir Draghia, Ionut Sugaveschi, Alex Nedelcu, Stefan Floroaia si Roxana Moise, au ajuns duminica noapte, in jurul orei 04.00, pe aeroportul Otopeni din Capitala.

Cu totii au fost asteptati de familie, colegi si prieteni, dar si de fanii care i-au urmarit timp de 5 luni.

De asemenea, iubita lui Vladimir, Alice Cavaleru, i-a facut o surpriza emotionanta acestuia si l-a asteptat impreuna cu fetita lor, Alaia Zora. De cum l-a vazut, tanara i-a sarit in brate, marturisind ca le-a lipsit extrem de mult in 5 luni.

Alice l-a imbratisat si sarutat pe Vladimir Draghia minute in sir, iar micuta lor a fost in centrul atentiei.

Vladimir Draghia este castigatorul Exatlon Romania, emisiune difuzata la Kanal D. ‘Faimosul’ a reusit sa puna mana pe marele premiu in valoare de 100.000 de euro si sa il invinga pe ‘Razboinicul’ Ionut. Vladimir Draghia a anuntat va ca dona toti banii unei fundatii care se ocupa cu tratatarea bolnavilor de cancer.

Vladimir Draghia s-a nascut pe 13 martie 1986, la Galati. Pana la varsta de 6 ani a fost crescut de bunici, iar pe tatal sau nu l-a vazut decat de 2-3 ori in toata viata lui.

Gabriel Draghia a fost marinar in Galati si a invartit femeile pe degete. Desi din relatiile pe care le-a avut au rezultat mai multi copii, barbatul nu a avut grija de niciunul dintre ei.

Intre timp a devenit jurnalist si a activat la mai multe publicatii mari, printre care Evenimentul Zilei sau Gardianul.

Cu toate acestea, nici prin cap nu i-a trecut sa se ingrijeasca de copiii lui. Nici macar cu Vladimir Draghia nu tine legatura, desi acesta ii seamana leit. Gabriel Draghia este casatorit tot cu o fosta jurnalista, Silvana Patrascanu.