Previziunile săptămânii 12-17 iunie. Situatii imprevizibile si mici probleme

În această săptămână, unii nativi au parte de stabilitate, iar alții se confruntă cu unele probleme.

BERBEC – Pe 12 iunie, existenţa lor va fi marcată de o configurație mai rar întâlnită, numită găleată, e drept, cu gura în jos, deci este posibil să împărătșească din experiența lor celor care au nevoie, dar și de un Zmeu care sugerează spiritualitate, apropierea momentului când ei vor descoperi calea lor spirituală.

TAUR – La ei este de remarcat Cupă sau Căldarea ca și cum săptămâna aceasta au gesturi reparatorii de făcut celor pe care i-au nedreptățit. Este bine, dar să fie forte atenţi ce idee le vine nu care cumva să facă vreuna nefăcută. Sfatul meu este să se consulte cu cineva.

GEMENI – Nu vreau să-i sperii pe aceşti nativi, dar vreau să îi atenţionez, şi atenţionarea este valabilă câteva săptămâni de acum încolo, să aibă grijă la volan şi la loviturile la nivelul capului. Întreg metabolismul lor, social şi fiziologic, este dat peste cap acum.

RAC – Pe 12 iunie, cu încredere în sine şi stăpâne pe situaţie, nativele Rac se eliberează de ceva cu care nu se mai armonizeză, cu situaţii la care nu se mai pot acorda, de stări de nelinişte care le-au epuizat, le-au pus capac cu alte cuvinte.

LEU – Pe 12 şi pe 13 iunie poate apărea un ajutor de acolo de unde nici nu se aşteaptă. Dacă într-un cuplu relaţiile sunt tensionate sau dacă un cuplu se află pe punctul de a divorţa, să nu surprindă pe nimeni dacă unul din copii va fi cheia soluţiei.

FECIOARĂ – Adevărul este că ceea ce susţin ele, mă refer acum, din punct de vedere profesional, este o utopie pe care doar ele o înţeleg, dar nici nu vor să plece urechea la ceea ce spun ceilalţi şi atunci lucrurile ameninţă să o ia razna. Iată însă că mai vine și Saturn să le dea un bobârnac şi să le aducă cu picioarele pe pământ.

BALANȚĂ – Au o perioadă afectivă foarte bună şi impactul sentimentelor se reflectă în felul cum ştiu să-şi înconjure partenerul cu iubire.

Totuşi aş vrea să cred că dau atenţie şi relaţiilor cu cei mai în vârstă care chiar dacă sunt mai sâcâitori, chiar dacă sunt mai insistenţi, sunt ai lor, dar ce este mai important, să nu uite că şi ei vor ajunge la fel.

SCORPION – Pe 12 iunie, trigonul în semne de Apă le pune la încercare puterea de convingere și o să le cam îndoaie genunchii. Şi totul pare să fie legat de bani, investiţii, mod de folosire a unor bani, de imagine, este ca şi cum săptămâna care urmează nativii Scorpion ar striga disperaţi, în gura mare: vreau să găsesc soluţii!

Nu sunt oamenii care să ceară ajutorul dar de această dată nu mai au ce face.

SĂGETĂTOR – Săptămâna nu debutează ceva mai tensionat datorită Careului în T dintre conjuncția Pluto – Junona și opoziția Jupiter – Uranus și care tensionează şi relaţiile cu colegii de muncă, pe de o parte şi cu ei înşişi pe de alta, este ca şi cum se discută despre probleme virtuale şi nu de cele care sunt în realitate și care îi pot pune financiar, în pericol.

CAPRICORN – Pentru unii Capricorni însă zilele de 13 şi 14 iunie pot fi zile ale recoltei sau ale finalizării unor contracte sau proiecte menite să le aducă bani frumoşi în buzunare prin varii comisioane.

VĂRSĂTOR – Pe de altă parte, încă se face simțit și la ei efectul Careului în T dintre conjuncția Pluto – Junona și opoziția dintre Jupiter și Uranus care accentuează o serie de probleme de sănătate, dar și financiare.

PEȘTI – Dacă vorbim de gelozie, perspectiva se schimbă, pentru că ne aflăm în situaţia în care partenerul gelos nu doar că nu este sigur pe el, ci chiar este convinsă că nu ştie ce vrea.