Ce ținute au purtat Kate Middleton și Meghan Markle la ceremonia de aniversare a Elisabetei a II-a

”Trooping the Colour” este sărbătoarea oficială, anuală, prin care Regina Elisabeta a II-a își aniversează ziua de naștere. Anul acesta, la eveniment, au participat în premiră Ducii de Sussex.

Dacă pentru Harry este deja o tradiție să ia parte la sărbătorirea bunicii sale, pentru Meghan a fost o zi plină de însemnătate. Meghan a sosit într-o caleașcă, alături de soțul ei, și pentru această ocazie specială, a îmbrăcat o ținută de culoarea persicii și o pălărie extrem de stilată.

Pe de altă parte, Kate Middleton a strălucit într-o rochie albastru-pastel, la ,,Trooping the Colour”. Dacă Prințul William a participat la paradă călare, așa cum face în fiecare an, soția sa, Kate, a sosit într-o caleașcă, alături de soacra sa, Ducesa de Cornwall.

Kate a purtat o ținută mai puțin epatantă decât cea a lui Meghan. Ducesa de Cambridge a îmbrăcată cu această ocazie o rochie ”blue pastel”, în onoarea noului născut, Prințul Louis.

Ea a ales o rochie cu umerii supradimensionați, spre deosebire de Meghan, și a mizat pe efectul unei pălării sofisticate, semnate de Juliette Botterill.

Ținuta îmbrăcată de Kate, anul acesta, la Trooping The Colour a fost semnată de unul dintre designerii ei favoriți, Alexander McQueen. Ducesa de Cornwall a ales să poarte un outfit într-o nuanță destul de asemănătoare cu cea purtată de Kate.

Desigur, outfitul ei a fost unul mai conservator, potrivit pentru vârsta soției Prințului Charles.