Cleopatra Stratan îl așteaptă pe ,,Ghiță”, la 16 ani! Artista a lansat piesa ,,Te las cu inima”

Cleopatra Stratan a dat lovitura! La peste 13 ani de când a cucerit publicul cu piesa ,,Ghiță”, artista lansează o nouă piesă – un geamantan, o eșarfă, aceleași cadre, doar că într-o altă ipostază, în cea a unei domnișoare de 16 ani.

Videoclipul ,,Te las cu inima” continuă povestea. Admir-o pe Cleopatra Stratan în cel mai nou videoclip!

,,Când eram mai mică

Lumea [sau] mama îmi spunea

Să nu vorbesc c-un hoț ca tine c-ai putea

Asupra mea cu flori

Actiona

Doar sa-mi furi inima!”, cântă Cleopatra Stratan.

Regia videoclipului este semnată de către moldoveanul Roman Burlaca.

În 2003, Cleopatra Stratan lansa piesa ,,Ghiță” care s-a bucurat de un succes enorm! Primul album al micuței interprete, care se numește „La vârsta de trei ani”, a avut un ecou răsunător.

Piesa ,,Ghiță” a înregistrat pe internet peste 50.000 000 de vizualizări, iar Cleopatra Stratan intra în Cartea Recordurilor ca ,,Cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes”.

Tot în anul 2007, micuța se mai lansează încă în 5 țări precum Japonia, Taiwan, Coreea, Spania și Mexic. În Italia a fost numită ,,copilul minune”.

La vârsta de 3 ani, Cleopatra susținea concerte live a câte 2 ore și evolua surprinzător pe scenă în fața a mii de oameni.

Cleopatra Stratan s-a transformat într-o adevărată domnişoară

Cleopatra şi-a întrecut tatăl nu doar în înălţime, ci l-a ajuns din urmă şi pe plan muzical. Devenită celebră în multe ţări din Europa datorită melodiei “Ghiţă”, aţi fi surprinşi să vedeţi cum arată acum, la 14 ani, mogâldeaţa care a intrat în Cartea Recordurilor.

“Am o fetiţă de nota zece. Este bine, sănătoasă. Se ocupă şi de muzică, şi de şcoală, însă lecţiile la vârsta ei sunt pe primul loc. Au trecut anii, nici mie nu îmi vine să cred. Cleopatra e mai înaltă decât mine, pe tocuri, eu am 1,75 metri, ea cam 1,72 m.

Piesa «Ghiţă» a fost un real succes, pentru că şi acum se vinde albumul şi primim bani de pe urma melodiei”, declara nu de mult tatăl Cleopatrei, artistul Pavel Stratan, pentru ”Click”.