Vladimir Draghia spune adevarul despre tatal sau

Vladimir Draghia, castigatorul primului sezon Exatlon, a povestit despre copilaria lui, dar si despre relatia pe care a avut-o cu tatal sau. Actorul a marturisit ca tatal lui biologic l-a abandonat, cand avea doar cateva luni.

Acesta a vorbit in cadrul unui interviu Viva! ca a simti lipsa tatalui, care l-a parasit fara sa se uite in urma. In ciuda faptului ca a crescut fara parintele sau, acesta a sustinut ca nu ii reproseaza nimic.

De asemenea, Vladimir Draghia a povestit ca tatal sau era violent si ca este mai bine ca a ales sa ii abandoneze pe el si mama sa. Desi a avut un tata vitreg, nici de el nu a reusit sa se apropie prea mult, insa ii multumeste pentru eforturile facute in cresterea si dezvoltarea sa.

„Am avut marele noroc de o mamă tânără, m-a făcut la 19 ani. Cumva a învățat ea că e bine să lași copilul liber, să aleagă el. Sper să fac și eu la fel cu Zora.

A avut încredere în mine. M-a lăsat la 12 ani să plec de acasă, la înot. Acum îmi dau seama ce înseamnă să îți lași copilul să plece de acasă de la 12 ani. Nu ne auzim prea des, dar știm ce însemnăm unul pentru celălalt.

Întotdeauna a știut să îmi dea siguranță. Tatăl meu natural a dispărut când aveam câteva luni, era cam violent.

Cu tatăl meu de acum nu sunt apropiat cum sunt de mama, dar îi sunt recunoscător că a avut grijă de noi. De tatăl meu natural nu mai știu nimic. Ne-am cunoscut când aveam 12 ani și ştiu că stă în București.

Îi datorez genele, că eu nu m-am antrenat deloc pentru Exatlon, de la el am moștenit asta. Nu-i port ranchiună, îi sunt recunoscător chiar. Nu am golul ăla, dacă nu ar fi apărut la 12 ani, probabil nici nu aș fi știut.

Am crescut fără să am drama asta că părinții s-au separat”, a declarat Vladimir Drăghia, pentru revista Viva.

Tatal biologic al lui Vladimir Draghia se numeste Gabriel Draghia si a fost marinar in Galati. Intre timp a devenit jurnalist si a activat la mai multe publicatii mari, printre care Evenimentul Zilei sau Gardianul.

Cu toate acestea, nici prin cap nu i-a trecut sa se ingrijeasca de copiii lui. Gabriel Draghia este casatorit tot cu o fosta jurnalista, Silvana Patrascanu.

Acum, Vladimir Draghia este la randul sau tata. El are o fetita, pe nume Zora, impreuna cu sotia sa.