Previziuni Neti Sandu pentru urmatoarele doua saptamani din luna iunie. Schimbari majore pentru doua zodii

Află tot ce îți rezervă astrele pentru urmatoarea perioada și descoperă principale previziuni.

BERBEC

O să aveți succes la școală, la examene, la interviurile pentru un job și o să vină apoi și vremea distracției! Poate vă luați bilete de vacanță la un preț rezolnabil și o să vă apară și omul visurilor voastre, cât de curând.

TAUR

Se pare că sunteți animați de niște idealuri care or să vă propulseze în carieră, dar vă vor ajuta să atrageți persoana cu care să faceți echipă, să vă căsătoriți și să aveți copii. E o perioada splendida pentru mariaj.

GEMENI

Efervescență mare la voi! Aveți o energie debordantă, de idei nu duceți lipsă și nici de oferte de lucru și multe lucruri bune pot să apară peste noapte. Și în dragoste bat clopote de nuntă, chit că pentru la toamnă.

RAC

Vi se pot îndeplini acele așteptări la care sperați de multă vreme și vă puteți lua o casă, e posibil să vă întemeiați și o familie și să pregătiți camera copilului, chiar dacă mai aveți unul sau doi.

LEU

O să vă bucurați de o reușită personală, poate împlinirea în dragoste o să vă facă mai frumoși, o să radiați de fericire sau, profesional, atingeți o altă cotă și veți căpăta un statut de privilegiat, ajungeți în top.

FECIOARĂ

O să munciți probabil mai mult în perioada asta, dar vouă vă place pentru că este marea voastră șansă de afirmare și succesul e pe urmele voastre! Și banii promit să aterizeze în cont. De sănătate să nu uitați sub nicio formă. Să vă îngrijiți.

BALANȚĂ

Invitațiile în alte orașe sau țări curg, timp să vă faceți! Și o să aveți și bani de cazare, de transport și de buzunar ca să vă priiască toată distracția. Relțatia de cuplu are momente foarte bune și unele care vă dau motive de îngrijorare, mai spre sfârșitul lunii.

SCORPION

Viața noastră stă sub semnul imprevizibilului și va trebui să țineți pasul cu evenimentele ca să nu ratați marea șansă. E posibil să vă mutați și să vă apară omul visurilor voastre. Sau invers!

SĂGETĂTOR

O să aveți ocazia să călătoriți mai mult, ori poate mai des, dacă deplasările vor fi scurte. În priviința serviciului apar oferte de muncă, de colaborare și veți face un salt în carieră.

CAPRICORN

Se poate să faceți o schimbare majoră, să vă căsătoriți sau să vă mutați altundeva, în altă țară, firește temporar, ca să lucrați sau ca să vă perfecționați într-un domeniu. Vă aflați în plină metamorfoză!

VĂRSĂTOR

O să vă bucurați de niște privilegii din partea șefilor, a colaboratorilor și pare să fie și o perioadă bănoasă, printre altele. Unele probleme de sănătate or să vă dea de furcă, oricât ați face abstracție de ele.

PEȘTI

Se pare că aveți o stare de spirit mult mai bună decât de obicei, poate v-ați îndrăgostit, sau a revenit cineva pe care îl iubești de multă vreme. Ați purtea face rost de bani din colaborări și s-aveți cu ce să plecați în vacanță.