Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit ce a scris soția sa despre el. “Sunt mai puternică decât credeam”

Chef Florin Dumitrescu a dat publicității un mesaj scris de partenera sa de viață.

Chef Florin Dumitrescu, unul dintre cei mai cunoscuți jurați de la show-urile culinare, este căsătorit cu Cristina. Cei doi au aniversat patru ani de căsnicie. Chef Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, două fetițe: Ava și Mia.

Chef Florin Dumitrescu a dat publicității, pe contul său de socializare, un mesaj scros de partenera de viață cu ocazia aniversării celor patru ani de mariaj.

“Soția mea a scris asta:

A intrat în viața mea când mă așteptăm mai puțin, efervescent, vesel și cu ochii zâmbitori, perfecționist, muncitor și cu vise mari. Nu știam pe atunci că o să trăiesc cea mai frumoasă poveste! Am făcut împreună minuni de-a dreptul, am trăit bucurii, fericire maximă, emoții, tristeți, pasiune, furie, fluturi în stomac…

Dar atunci când e el cu mine, tot ce e trist și greu trece mai ușor, tot ce e frumos îl trăiesc cu emoții de mii de ori mai intense.

Respir iubire și trăiesc fericirea aia, despre care citeam doar în cărți, care te înalță, care te face să simți că trăiești, acea fericire care te face să vibrezi și să îi mulțumești lui Dumnezeu că ți-a dat să simți așa ceva.

Am învățat lângă el că dragostea nu are limite, că poate fi atât de puternică încât, uneori, nu mai e nevoie de cuvinte și nici chiar de prezența fizică ca să comunici cu omul iubit și că poți avea o familie normală și perfectă în ciuda programului, al deplasărilor, al filmărilor, atâta timp cât rămâne o prioritate “acasă” și “noi”.

Chiar și azi, se grăbește acasă de oriunde că să pupe copiii de noapte bună, doar ca să nu viseze urât… De la el știu că sunt mai puternică decât credeam și că nu există imposibil când faci totul cu drag! Azi știu că, atâta timp cât ne ținem de mână, nimic nu e imposibil.

La mulți ani împreună, iubitul meu! Să ne ajute Dumnezeu să îmbătrânim împreună așa cum visăm! Nu mă lasa de mână nicicând… @chefflorindumitrescu #aniversare #4anidelanunta #familie #împreună” , este mesajul făcut public de chef Florin Dumitrescu.