Horoscop Neti Sandu 11 Iunie 2018. Incepe o perioada buna pentru aceasta zodie

Taurii si Fecioarele isi pot suplimenta veniturile, Scorpionii ies la o cina romantica.O zi destinsa. Vibratia zilei este 3 si e o zi tocmai buna de facut miscare si pentru comunicare.

O sa ne putem invinge toate rezistentele si sa iesim din casa, la plimbare, la cumparaturi, in parc, la o terasa, la iarba verde sau la un film, un spectacol sa mai vorbim si pe viu cu oamenii, cu natura.

BERBEC – Poate va invita cineva la un pranz, o cina, cu iz festiv si o sa va bucurati de prezenta unor oameni draguti. Va scoate cineva la o plimbare, poate si ceva mai departe de casa, numai sa va-ntoarceti pana diseara, la noapte, ca sa fiti in forma la serviciu maine.

TAUR – Poate prindeti o colaborare si o sa va suplimentati veniturile s-aveti pentru vacanta. E posibil sa reapara omul vietii voastre si sa nu fie usor deloc sa-l pastrati, dar nu va fi imposibil, luati-o ca pe o mare provocare!

GEMENI – O sa revedeti niste prieteni care vor sa plecati intr-o vacanta ca s-aveti mai mult timp la dispozitie sa povestiti de-ale voastre. Eveniment important, aniversare, festivitate de premiere, o sa primiti ceva in semn de recunostinta pentru un lucru pe care l-ati facut – la meserie.

RAC – O s-aveti prilejul sa treceti peste o suparare, o neintelegere cu cineva cu care erati intr-o relatie prea buna, ca sa vreti s-o pierdeti. Se poate sa va treziti cu cineva de la drum, dar sa nu va-ncurce, totusi, programul, ca puteti iesi impreuna pe la evenimentele la care erati invitati.

LEU – Se poate sa fiti martorii unui eveniment cu pretentii si sa va puteti exprima acolo un punct de vedere, si sa gasiti si adepti. Va duceti la o cununiere ligioasa, la un botez, ori poate sunt alte mondenitati prin oras, la care v-ar prinde bine sa ajungeti ca sa consolidati relatiile de grup.

FECIOARA – O sa recuperati, cumva, niste bani si o s-aveti de buzunar, sa-i scoateti pe ai vostri pe undeva, in oras, sa va bucurati de ziua libera. Lucrurile incep sa capete alt sens, in jurul vostru, din multe puncte de vedere se-ntorc vremurile bune si o sa va simtiti impliniti, sufleteste.

BALANTA -E posibil sa apara cineva care mai are ceva de adaugat la o fosta relatie, pe care-aveti sansa s-o continuati, relatia. O sa va dati intalnire cu o persoana de care va e dor si poate faceti cumva sa ramaneti impreuna daca sentimentele sunt puternice si reciproce.

SCORPION – Va scoate cineva la o plimbare, la o cina romantica si o sa va cunoasteti mai bine, veti descoperi o sumedenie de puncte comune. O masa de pranz cu rudele apropiate si o sa puneti la cale o petrecere de nunta sau planuiti un botez care pot avea loc chiar si la toamna.

SAGETATOR -Revederea cuiva drag o sa va entuziasmeze si o sa va puteti evalua sentimentele sa stiti daca vreti sa ramaneti impreuna. Pareti amatori de o drumetie, de o petrecere in aer liber, gasiti voi si motiv si anturaj si o sa va eliberati de tot stresul acumulat.

CAPRICORN – S-ar putea sa treaca diseara cineva pe la voi sau si mai bine v-ar prii sa iesiti la o terasa, la aer, sa mai vedeti si alte fete. Se poate s-o intalniti pe fiinta visurilor voastre la drum si sa vedeti cum sa procedati ca s-o aduceti mai aproape, sa puteti trai in aceeasi casa.

VARSATOR – Ati mai putea face inca o incercare, sa reluati o relatie de care-aveti nevoie ca de aer si se poate sa depinda doar de voi, restul. O sa dati ochii cu diversi prieteni si o sa organizati o activitate deconectanta, poate fi un brunch, daca e frumos afara, intr-o gradina, in parc.

PESTI – O sa revedeti oameni dragi si multe lucruri se pot schimba – in bine – in sfera sentimentala, dupa lungi ezitari. Se poate sa-i chemati pe prieteni sa mancati impreuna, sa desfasurati o activitate care sa va scuture de tot stresul acumulat, sa va mai destindeti la o cafea.