Plangi mult? Iata ce trasaturi te caracterizeaza

In orice moment, puteam izbucni in lacrimi doar pentru ca cineva s-a uitat la mine urat sau pentru ca am vazut un caine dragut care m-a facut sa ma simt deosebit de emotional.

Ca adult, aceasta trasatura nu m-a parasit inca. Acum, plang aproape la orice film si plang in momentele cele mai inoportune.

Destul de sincer, mi-a fost intotdeauna un pic rusine de natura mea emotionala. Asta s-a schimbat, totusi, cand am aflat de aceste trei trasaturi unice pe care le ai daca esti o persoana care plange foarte mult.

1. Esti curajos

Exista atat de multe lucruri diferite care te pot determina sa versi o lacrima. Cu toate acestea, majoritatea motivelor pentru plans nu sunt datorate acestor lucruri, deoarece acestea rareori apar. In cele mai multe cazuri, sunt lucruri mici care ne aduc lacrimi in ochi.

Poate ca un personaj dintr-un film a murit sau tocmai ai avut o zi grea.

Din pacate, o multime de oameni se tem sa se confrunte cu aceste emotii. Cand simt ca motivele pentru care doresc sa planga nu sunt justificate, se vor opri si isi vor respinge sentimentele.

Este nevoie de mult curaj pentru a-ti putea imbratisa emotiile. De asemenea, este nevoie de mai mult curaj pentru a-ti permite sa plangi cand ai nevoie.

2. Esti capabil sa faci fata stresului

Desi atat de mult din viata este plin de fericire si dragoste, exista si multe emotii negative care merg impreuna cu ea.

Tristetea, furia, stresul ne pot afecta zilnic si ne lasa sa ne simtim neajutorati. Unii oameni nu vor sa se confrunte cu aceste emotii, asa ca ei le dau deoparte si sperau sa dispara. Aceasta, insa, nu este o solutie permanenta.

Orice psiholog iti va spune ca cel mai bun mod de a trata aceste emotii este sa iti permiti sa le simti.

In loc sa le ascunzi in spatele mintii, este mult mai bine sa iti permiti sa tipi sau sa plangi daca asta ai nevoie.

Plansul este una dintre cele mai bune modalitati de a te scuti de orice sentimente rele, in special de sentimente de stres sau de tristete.

3. Esti sigur pe tine

Nimeni nu este perfect. Chiar si persoana cea mai increzatoare din lume se va simti constienta de sine la un moment dat in viata ei.

Este firesc ca oamenii sa vrea sa mentina aparentele. La urma urmei, toti vrem sa fim acceptati din punct de vedere social, sa avem prieteni si sa formam relatii.

Cu toate acestea, atunci cand stima de sine a cuiva este prea scazuta, ei pot fi prea speriati sa faca lucruri in fata altora care sunt, de fapt, absolut normale.

Un astfel de lucru pe care oamenii il ascund adesea de ceilalti este cat de mult plang. Ei nu vor ca oamenii sa stie, chiar daca este ceva ce toata lumea face. Pe de alta parte, avem oameni care nu se tem sa verse o lacrima in fata altora.

Sunt increzatori in ei insisi si nu-si fac griji pentru ceea ce cred altii despre ei.

Stii ca plansul este normal, de ce sa iti fie teama?

Cand plangi, iti permiti sa te deschizi atat celorlalti, cat si in fata ta. Iti permiti sa fii complet vulnerabil.

Desi uneori poate parea stupid, nu este usor sa faci asta. Daca esti cineva care plange mult, atunci fii mandru de asta. Ai atatea trasaturi unice si uimitoare la care unii oameni doar viseaza.