Pilde de la Sf Vasile pentru fiecare zodie in parte. Ce probleme vei avea, cum va fi viata ta si ce trebuie sa faci

Acestea sunt pildele Sf. Vasile pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Nativii acestei zodii sunt persoane foarte voluntare, cu temperamente vulcanice. Nu sunt prea deschisi la compromisuri si, de regula, trebuie sa fie ca ei sau de loc. Desi sunt persoane egoiste, uneori sunt in stare de sacrificii enorme pentru persoanele pe care le iubesc.

Cu greu se ajunge la inimile Berbecilor si vor fi cuceriti doar de persoane cu adevarat speciale. Au atitudini de invigatori si sunt foarte competitivi, uneori prea competitivi.

Aceasta va fi, de altfel, marea lectie a vietii pe care trebuie sa o treaca. Vor fi nevoiti sa invete sa renunte la mandrie si la incapatanrea de dragul oamenilor din jurul lor.

Taur

De regula, Taurii stiu sa echilibreze perfect valorile materiale cu cele spirituale. In ciuda faptului ca se spune despre ei ca sunt mai mult decat pragmatici, in fapt acesti nativi sunt pur si simplu foarte realisti.

Familia este un factor foarte important pentru ei si incearca sa pastreze relatii armonioase cu rudele apropiate, chiar daca acest lucru nu este mereu usor de facut.

In dragoste, sunt usor naivi si foare romantici. Au tendinta sa puna nevoile partenerilor pe primul plan si sa isi ignore dorintele.

Lectia lor va fi pe plan sentimental. Pentru a se dezvolta si pentru a invata o lectie de viata foarte valoroasa, ei trebuie sa gaseasca o cale de mijloc intre ceea ce isi doresc ei si cerintele partenerului, fara a ignora niciuna dintre acestea in folosul celeilalte.

Gemeni

In aceasta zodie se nasc cei mai prietenosi oameni. Leaga usor relatii cu cei din jur si stiu sa se faca placuti. Sunt comunicativi, sociabili si foarten veseli. In acelasi timp, atunci cand isi doresc ceva, se pot transforma in fiinte parsive si lipsite de sinceritate.

Isi negociaza drumul in viata si aplica acest lucru inclusiv in viata personala. Daca in spatiul profesional, acest lucru este cu siguranta un avantaj, acasa trebuie sa accepte compromisuri cu inima deschisa.

Acest lucru se va intampal cu greutate si va constitui cea mai mare lectie a celor nascuti in Gemeni.

Ei trebuie sa renunte la santajul emotional si la tertipuri si sa aiba curajul sa fie mai sinceri.

Rac

Nativii in Rac sunt cunscuti pentru atasamentul lor de familie. Intreava lor viata se concentreaza in aceasta zona si tot ce fac, fac pentru binele celor pe care ii iubesc. Insa uneori, fac acest „bine” cu forta si fara sa se consulte cu cei din jur.

In relatiile sentimentale, sunt foarte romantici insa au obiceiul sa isi sufoce partenerii. Au nevoie tot timpul de atentie si sunt tentati sa puna stapanire pe vietile celorlalti.

Aceasta va fi marea cumpana a celor nascuti in Rac. Trebuie sa invete sa ii lase liberi pe cei pe care ii iubesc, chiar daca asta inseamna uneori sa ii piarda, intr-un fel sau altul.

Leu

Leii sunt recunoscuti pentru orgoliul lor nemasurat care la va cauza tot soiul de neplaceri. Accepta foarte greu jumatatile de masura si compromisurile iar acest lucru se va intampla doar dupa ce se vor asigura ca ei sunt cei care au cel mai mult de castigat.

Vor avea numerosi parteneri de-a lungul vietii si le va fi destul de greu sa isi gaseasca jumatatea. Acest lucru nu se va intampla pentru ca le lipseste farmecul. Din contra, sunt persoane cuceritoare insa nu sunt parteneri foarte comozi.

Marea lectie a vietiilor va fi cu sigurana renuntarea la orgoliul care ii poate indeparta inclusiv pe oamenii care ii iubesc cel mai mult pe acesti nativi.

Fecioara

Cei nascuti in acesta zodie sunt oameni foarte organizati si destul de conformisti. Le plac regulile si au incredere in acestea. De aceea, Fecioarele se numara printre cele mai de incredere zodii.

Problema lor cea mai mare este ca uneori se limiteaza singuri si nu vor sa isi depaseasca limitele, desi au toate rersursele intelectuale si de energie pentru a-si mari orizonturile.

Marea provocare pentru Fecioare va fi sa renunte la reguli si sa isi asume riscuri mai mari pentru a-si atinge scopurile.

Balanta

Desi sunt oameni foarte sociabili si deschisi la noutati, Balantele pot parea uneori persoane pretentioase. Au un simt estetic innascut dar tin un pic prea mult la eticheta si rigori.

Au maniere desavarsite si stiu sa transforme o conversatie plictisitoare intr-una plina de verva sau semnificatie, in funtie de starea lor de spirit.

Uneori, din prea mult avant, este posibil sa ii ia gura pe dinainte si sa spune lucruri pe care nu le cred cu adevarat, de dragul unei dezbateri.

Provocarea de care trebuie sa treaca Balantele este renuntarea la aceste etichete care le sunt foarte dragi. Mai mult de atat, au obiceiul sa isi formeze o parere dupa primele impresii si renunta cu greu la aceasta, indiferent cat este de gresita.

Scorpion

Probabil ca acesti nativi fac parte dintre cele mai complicate si mai complexe semne ale zodiacului european. Desi sunt foarte charismatici si le place sa isi faca prieteni, Scorpionii au o latura foarte intunecata.

Disprtuiesc uneori pe cei din jur fara vreun motiv plauzibil si pot tine dusmanie atat de mult incat uita de marul discordiei fara sa ierte cu adevarat.

In viata sentimentala nu te plictisesti cu siguranta langa ei insa poate deveni o cursa obositoare, mai ales daca partenerii Scorpionilor sunt la fel de orgoliosi sau de incapatanati ca acestia.

Lectia pe care ei trebuie sa o treaca este legata de lipsa increderii. Chiar daca sunt mai mereu inconjurati de oameni, Scorpionii sunt mereu plin de suspiciuni si au garda ridicata.

Sagetator

Atunci cand vor, Sagetatorii sunt persoane pline de verva si foarte pasionale. Dar acest lucru se intampla destul de rar si se ascund in spatele unei masti de piatra.

Sunt foarte greu de citit si iti poti da seama de starile lor de spirit doar daca ii cunosti foarte bine.

Se spune ca cea mai expresiva parte a Sagetatorilor sunt ochii, pe care daca ii urmaresti cu atentie, poti afla despre acesti oameni mai multe decat vor sa arate.

In general, sunt contemplativi si foarte pasnici. Nu au obiceiul sa isi exprime emotiile si pot parea apatici si indiferenti chiar si atunci cand nu sunt asa.

Provocarea Sagetatorilor va fi sa treaca peste acest aer de indolenta si sa se deschida mai mult catre oamenii pe care ii iubesc. De asemenea, trebuie sa gaseasca echilibrul intre starile lor meditative si problemele concrete din vietile lor.

Capricorn

Nativii in Capricorn sunt maestrii in ascunderea emotiilor si o fac cu atat de multa pricepere incat uneori, reusesc sa se pacaleasca singuri.

Sunt persoane ambitioase si calculate pe care cu greu le poti lua prin surprindere. In spatele acestei imagini de piatra se ascund insa oameni calzi cu multa pofta de viata.

Ambitia va fi marea problema a acestor nativi. Isi doresc tot timpul sa ajunga sus, sa fie apreciati si laudati, maguliti si iar laudati, in ciuda faptului ca nu stiu cum sa accepte complimente. Sunt foarte competitivi si orice esec din viata profesionala va fi resimtit profund.

Marea lor lectie va fi sa impace viata profesionala cu cea personala. De multe ori, atunci cand aleg cariera, ei se izoleaza de oameni. In acelasi timp, daca aleg o viata exclusiv in mediul personal, nu vor reusi sa se simta impliniti.

Varsator

Cei nascuti sub semnul Varsatorului se numara printre cele mai echilibrate zodii si nu vor intampina probleme majore. Sunt oameni deschisi, sinceri, cu simtul umorului si uneori, foarte sarcastici.

Acest lucru nu le stirbeste din farmec pentru ca deosebesc foarte bine limita dintre ironie si malitiozitate. Au foarte multa incredere in ei insa esecurile profesionale sunt resimtite de catre Varsatori la fel de acut ca si cei nascuti in Capricorn.

Par cateodata, desprinsi din alte vremuri si traiesc de cele mai multe ori cu un picior inaintea timpului lor. De aceea, nu se fac intotdeauna intelesi de catre cei din jur.

O lectie in destinul lor ar fi intemeierea unei familii. O astfel de responsabilitate poate apasa greu pe umerii Varsatorilor insa se vor achita onorabil de orice indatorire.

Pesti

Se spune ca in Pesti se nasc cele mai multe suflete pure care nu au avut nicio viata anterioara si nu aduc in aceasta existenta nicio datorie karmica de platit. Chiar si asa, nativii acestei zodii au un hop greu de trecut in viata.

Ei sunt oameni foarte calzi care stiu sa iubeasca asa cum nu o face nicio alta zodie. Sunt, insa, introvertiti si au mari probleme in exprimarea sentimentelor. De asemene, au o sensibilitate aparte.

Provocarea vietii lor va fi sa se intareasca sufleteste si sa nu isi mai puna piedici in aratarea emotiilor.