Horoscop Neti Sandu 1 ianuarie 2019. O zi a surprizelor, luăm startul într-o nouă directie

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să luăm startul într-o nouă aventură profesională sau de viaţă personală, cum considerăm.

Iată horoscopul pentru toate semnele zodiacale.

BERBEC

Se poate să vă alăturaţi unui grup de prieteni care pleacă în excursie de vineri încolo şi vă consultaţi în privinţa itinerariului, a cazării şi aşa mai departe.

O să acceptaţi invitaţiile pe la mondenităţi, poate vă faceţi noi relaţii pe-acolo, vă pregătiţi de o ieşire la rampă, ca să ştie lumea de voi, să vă caute, să vrea să lucraţi împreună.

TAUR

E cineva interesat de voi şi o să vă arătaţi şi voi disponibili să intraţi într-o colaborare, fie şi ea de timp liber.

Poate vă asociaţi cu nişte oameni la treabă, să mai câştigaţi un ban, să vă descurcaţi în perioada asta, după care o să puteţi lucra şi pe cont propriu, dacă vă încumetaţi.

GEMENI

Se poate să faceţi un împrumut la bancă, să vă schimbaţi casa, maşina, să vă luaţi mobilă ori bilete de vacanţă pentru la vară.

Se poate să fi apărut nişte neînţelegeri cu cei din grupul de colaboratori şi să spuneţi cum vedeţi voi situaţia, puneţi pe hârtie, supuneţi la vot, ca să se remedieze totul.

RAC

Se poate să nu-şi fi respectat nişte promisiuni nişte prieteni şi va trebui să vă descurcaţi singuri cu o grămadă de treburi.

O să insistaţi pe la cine trebuie să vă luaţi banii ca să achitaţi dările din perioada asta, rata la bancă, impozitul pe teren, asigurări, casă, maşină, taxe şcolare şi altele.

LEU

O problemă de sănătate o să vă poarte pe la doctor, la analize până o să se afle ce vă supără şi vi se va găsi un remediu.

Poate v-au mai rămas nişte situaţii neîncheiate şi o să daţi zor să duceţi totul la bun sfârşit, să vă puteţi apuca de proiectele noi care-aşteaptă să iasă la lumină.

FECIOARĂ

Relaţia sentimentală traversează o perioadă de întrebări care cer răspunsuri ferme – ca să puteţi merge mai departe.

Articolul continuă după reclame

Se pare c-o să deveniţi mai vizibili la serviciu, o să scoateţi la iveală nişte talente ascunse şi o să le daţi motive şefilor să vă mai dea o primă, un supliment salarial.

BALANŢĂ

Se poate să v-atragă cineva atenţia că vi s-ar potrivi pentru o relaţie şi timpul o să-şi spună cuvântul în privinţa asta.

Încă va mai bate gândul să vă mutaţi, să vă luaţi o locuinţă mai spaţioasă, ca să pregătiţi o cameră a copilului care se va naşte sau una de musafiri.

SCORPION

Poate o să angajaţi o firmă care să vă rezolve nişte probleme legate de locuinţă, să vă mutaţi, să facă reparaţii ori curăţenie.

Se poate să legalizaţi nişte acte de proprietate, să daţi pe la notar sau pe la bancă, să vă clarificaţi şi regimul financiar, să ştiţi cum staţi cu banii, cu ratele, dobânzile.

SĂGETĂTOR

Sănătatea ar fi bine să treacă pe locul întâi, să mai dregeţi câte ceva care vă deranjează de ceva vreme, să vă vindecaţi.

Apar noi provocări şi care n-or să vă lase indiferenţi, o să vreţi să profitaţi de conjunctură ca să obţineţi un post mai bun, o funcţie, nişte avantaje care pot fi mană cerească pentru voi.

CAPRICORN

O să negociaţi, la sânge, până o să bateţi palma pentru un contract care să merite să investiţi timp efort şi suflet, în mod special.

O să depuneţi mai mult efort pentru lucrurile obligatorii care ţin atât de serviciu, cât şi de familie şi o să vă obişnuiţi cu ritmul, diferit de cel de pân-acum. E nevoie de adaptare.

VĂRSĂTOR

O să aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu, care vrea să i se respecte nişte cerinţe şi trebuie văzut voi ce credeţi.

Poate s-au deblocat nişte situaţii care v-au ţinut pe loc şi n-aţi avansat în carieră şi acum aţi dat de nişte oameni care vă susţin şi v-ajută fiecare cum poate.

PEŞTI

Poate va inscrieti la o specializare, mai faceţi ceva ca să câştigaţi un salariu mai mare şi s-aveţi altă cotă valorică.

Se poate să-i fi cerut de anul trecut şefului o favoare, să vă transfere în alt colectiv, pe alt post, să vă mai dea un supliment la salariu şi o să primiţi un răspuns pozitiv.