Nu mai spune oamenilor totul! 6 lucruri de pastrat doar pentru tine

Multi dintre noi avem un obicei prost sa le spunem altora prea mult.
Trasarea liniei dintre viata personala si cea publica este o abilitate dificila, dar foarte importanta.

Iata 6 secrete pe care nu ar trebui sa le spui nimanui.

  1. Resentimente trecute.

Toata lumea are experiente negative, dar trebuie sa poti renunta la situatii. Intelegeti, totul a trecut si nu are rost sa ne agatam si sa vorbim despre aceste subiecte de o suta de ori. In plus, daca vorbesti tot timpul despre probleme, este putin probabil sa fii un conversator foarte interesant.

  1. Lucruri materiale.

Dupa cum stim cu totii, anumite lucruri din viata sunt mult mai importante decat costul lor. Uneori vrem sa aratam o masina noua sau un telefon nou. Astfel de conversatii creeaza o imagine a unei persoane arogante. Modestia este un accesoriu minunat.

  1. Obiective de viitor.

Exista o multime de cercetari care confirma faptul ca planurile tale sunt mai susceptibile de a deveni realitate daca nu le spui tuturor despre ele. Vorbeste mai bine despre rezultate.

  1. Venituri.

Un singur grup de persoane trebuie sa cunoasca detaliile bugetului dvs. Banii nu au facut niciodata obiectul unei discutii publice. Odata ce situatia dvs. financiara este cunoscuta public, oamenii incep sa va priveasca altfel.

  1. Fapte bune.

Poate ati auzit ca faptele bune atrag intotdeauna karma buna. Dar odata ce te lauzi cu ceva bun pe care l-ai facut, anulezi tot efectul pozitiv.

  1. Probleme de familie.

Familia este o problema foarte personala si oamenii din jurul tau nu trebuie sa stie ce se intampla cu tine. De asemenea, va fi foarte frustrant daca partenerul tau afla ca il discuti cu alte persoane.