Nu va grabiti sa va razbunati, lasati karma sa faca treaba murdara.

A merge mai departe si a nu-i lasa pe cei care te ranesc sa-ti preia viata este ceea ce ar trebui sa faci daca vrei sa-ti gasesti adevarata tarie interioara.

S-ar putea sa fiti tentat sa va razbunati pe cei care v-au ranit, dar acest lucru nu este pe deplin corect. Karma, in cele din urma, functioneaza intotdeauna, chiar daca nu o vezi. Universul in acest sens este intotdeauna de partea ta, mai ales atunci cand nu te poti proteja.

Cand faci ceva bun, nu trece neobservat, indiferent ce crezi. Drept urmare, energia ta karmica se schimba, ceea ce, la randul sau, are un impact pozitiv asupra vietii tale.

Sa continuam si sa nu-i lasam pe cei care te-au ranit sa preia viata ta este ceea ce trebuie sa facem daca vrem sa castigam adevarata noastra forta interioara. Fara a face fata provocarilor si durerii, nu te poti regasi cu adevarat sau nu poti deveni cea mai buna versiune a ta la care aspiri. Acest gand poate suna putin ciudat, dar merita cu adevarat sa ne gandim.

Resentimentul ascuns, razbunarea pe care o meditam, devine un obstacol in calea cresterii personale. Noi insine creem viata pe care vrem sa o traim si, daca doriti sa fiti fericiti si sa radiati energie pozitiva, trebuie sa faceti un pas catre aceasta.

Hraneste-te cu acele conexiuni care conteaza pentru tine si stai departe de cele care nu inseamna nimic pentru tine.

Desi suntem cu totii conectati si cu totii trebuie sa ne confruntam cu consecintele propriilor noastre actiuni, nu ar trebui sa ne chinuim cu privire la lucruri care ne depasesc controlul. Uneori este suficient doar sa nu mai comunicati cu acea persoana pentru a va transmite punctul de vedere si a simti in inima voastra cum karma isi va face cu siguranta treaba. Acesta este un mod minunat de a ramane calm si increzator.

Legea karmica ramane intotdeauna aceeasi si ceea ce dam acestei lumi este ceea ce primim in schimb. Daca faci bine, binele se va intoarce in cele din urma. Cu toate acestea, daca faci fapte rele, te ranesti doar pe tine.

In primul rand, trebuie sa incercam sa ii tratam pe ceilalti asa cum am vrea sa fim tratati noi insine.

Lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par la inceput, nu uitati de asta. Ceea ce te doare acum te va face in cele din urma mai puternic.