Luna Plina in Taur aduce schimbari radicale pentru doua zodii. Horoscop 12 noiembrie 2020.

Horoscopul zilnic din 12 noiembrie 2020 aduce vesti pentru fiecare zodie. Ce anunta Luna Plina in Taur.

Berbec

Berbecii vor simti nevoia de a gasi o rezolvare a acelor aspecte materiale care privesc bunurile sau avantajele rezultate din relatiile juridice sau contractuale. Pe 12 noiembrie are loc Luna Plina in Taur, care va scoate in evidenta natura necunoscuta, poate, pana acum a unor riscuri si obligatii materiale, precum si erorile ori chiar viciile de abordare a unei teme financiare, cat si a unor metode incorecte ori a unor inselatorii carora, din varii motive carora nativii le-au cazut victima. Unii nativi pot avea revelatia adevarului sau pot avea presimtiri pe care nu trebuie sa le ignore, pentru ca, urmand calea sugerata de aceste flash-uri de gandire, ei pot ajunge la sursa raului.

Taur

Luna se va afla in tranzit prin zodia Taurului si le va da celor care s-au nascut in acest semn zodiacal un plus de stabilitate, dar si atasamente puternic resimtite si manifestate vizibil ori de cate ori se va pune o problema parteneriala. Reactii nativilor vor fi surprinzatoare pe 12 noiembrie, cu Luna Plina in Taur. Astfel, nativii nu vor ceda usor in fata pretentiilor partenerului de viata sau nu se vor lasa impresionati de observatiile si revendicarile formulate de persoanele cu care se plaseaza intr-un raport de cooperare, cu sau fara contract. In plus, Taurii vor avea impresia ca sunt pacaliti si poate ca unul dintre efectele pozitive ale acestei configuratii astrale va fi tocmai cel de a le indica omul, subiectul sau contextul prin care se incearca a fi pacaliti sau chiar mintiti, fara nici un fel de jena, “pe fata”.

Gemeni

Probleme de sanatate. Cele doua case ale sanatatii vor sta, in acest rastimp, sub influenta puternica a Lunii Pline din 12 noiembrie, care le va modifica starea de spirit, dand o tenta negativa perceptiilor si reactiilor, influentandu-le felul de a vorbi si gandi intr-un chip subiectiv si crispat.

Rac

Se tulbura apele in sectorul prietenilor, mai ales din cauza efectelor pe care Luna Plina in Taur din 12 noiembrie le-ar putea produce asupra relatiilor de prietenie ale nativilor. Ca si nota generala, relatiile sunt puse la incercare sau amenintate cu incetarea lor pe fondul unor dezvaluiri si constatari, care ii pun intr-o lumina defavorabila pe cei cu care, pana nu demult, nativul alcatuia o echipa solida.

Leu

Premisele vietii sociale capata contur ori chiar vigoare, gratie unor evenimente mai putin luate in calcul de catre nativi, care se pot “trezi pe val”, devenind eroii unor secvente de viata neobisnuite, dar explicabile prin forta astrala cu care va opera Luna Plina in Taur din 12 noiembrie. Nativii vor avea de dus adevarate batalii, de unde si nevoia concentrarii fortelor in acele momente, a adaptarii la stres si a convingerii ca nu trebuie sa lase nimic la intamplare, ci sa tina totul sub control. Atentie ca familia nu va fi un sprijin real pentru voi.

Citeste previziunile pentru celelalte zodii pe Fabricatinromania.info