Noi vesti despre Busu: Medicii nu vor să-l mai externeze, care sunt motivele acestei decizii

La doar câteva ore după ce s-a aflat că Florin Busuioc se simte mai bine și va fi externat, medicii au transmis că acesta va fi supus unei noi intervenții.

Busu va fi supus la începutul săptămânii viitoare unei noi intervenții chirurgicale, medicii urmând să-i monteze un al doilea stent. Din fericire, actorul este bine, nu mai este conectat la aparate.

Medicii i-au prescris un medicament de coagularea sângelui, care îi va pune anumite interdicții. Astfel, Busu va trebui să renunțe la consumul de alcool și țigări, iar medicii au decis să fie externat, cu condiția de a nu mai face efort fizic în următoarele săptămâni.

Vă reamintim că Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit săptămâna trecută, un infarct, la finalul unui spectacol în care jucase, în Craiova. Cunoscutul prezentator a fost resuscitat de urgenţă şi supus unei intervenţii chirurgicale de montare a unui stent.

Medicii se pregătesc pentru a doua operație, după ce Busu a mai suferit o intervenție chirurgicală într-un spital din Craiova.

Doctorii i-au interzis actorului anumite vizite. Acesta trebuie să stea cât mai liniștit, ferit de agitație și gălăgie.

După infarctul suferit de Florin Busuioc, vasele de sânge sunt foarte subțiri și în orice moment se poate produce o ruptură și tocmai de aceea medicii spun că este posibil să îi fie montat un al doilea stent.

“Este greu de spus evoluția ulterioară. Aceste vizite într-o secție de Terapie Intensivă ar trebui limitate într-o țară în care infecțiile nozocomiale sunt prezente. Este o situație alarmantă. Unul din cinci supraviețuitori ai unui infarct suferă un al doilea eveniment cardiac în următorii ani.”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru.