Neti Sandu pentru astazi. Cum va fi ziua pentru fiecare zodie, de Sfintii Petru si Pavel

O să apreciem o masă bună, o muzică, un spectacol, o prezenţă deosebită şi o să avem şi noi multe de oferit celor dragi.

Vibraţia zilei este 11 şi o să ştim ce e bine şi ce nu pentru noi şi-ai noştri.

Ce se întâmplă cu fiecare zodie:

HOROSCOP 29 IUNIE 2019 BERBEC

E posibil să-ntâlniţi în plimbările voastre pe cineva cu care să vă conversaţi frumos şi să descoperiţi multe puncte comune. Se pare că n-o să vă mai uitaţi la bani când vine vorba despre distracţia cu familionul şi dacă plecaţi într-o excursie o să vreţi să se simtă toată lumea bine.

HOROSCOP 29 IUNIE 2019 TAUR

Poate vă duceţi la un magazin de mobilă, să luaţi câte ceva pentru casa, poate şi pentru că s-au anunţat reduceri. O veste bună, vine cineva să vă scoată în oraş, vă duceţi pe la târguri, expoziţii şi treceţi în revistă ce e nou, ca să ştiţi încotro se mişca lumea, viaţa socială.

HOROSCOP 29 IUNIE 2019 GEMENI

Poate plecaţi într-un city break să vă aerisiţi la minte, la suflet şi să reveniţi cu bateriile-ncărcate. Relaţia sentimentală se nuanţează frumos şi o să vă-nțelegeți atât de bine încât o să vă doriţi să fiţi pentru totdeauna împreună, să vă căsătoriţi.

HOROSCOP 29 IUNIE 2019 RAC

Aţi putea pleca într-o excursie, c-aveţi chef de plimbare şi e şi un anturaj convenabil şi o destinaţie atrăgătoare.
O s-ajungeţi pe la diverse evenimente mondene şi o să vă bucuraţi de revederea unor oameni care înseamnă mult pentru voi şi o să va-ncarcati frumos, sufleteşte.

HOROSCOP 29 IUNIE 2019 LEU

Poate vă duceţi la un botez, o aniversare sau e alt gen de ceremonie şi o să vreţi să fiţi de față. Sunteţi plini de viaţă şi-o să vreţi să descărcaţi surplusul energetic, plecaţi pe undeva, practicaţi un sport, vă duceţi într-un parc de distracţii.

HOROSCOP 29 IUNIE 2019 FECIOARĂ

Poate se-anunţă cineva în vizită şi ar fi frumos să vă vedeţi, dacă sunteţi plecaţi nu se mai poate face nimic. Se poate să ajungeţi undeva prin ţara să staţi de vorbă cu cineva cu care vreţi să va-mpăcați c-or fi fost ceva probleme la un moment dat şi nu vreţi să rămâneţi en froid.

Articolul continuă după reclame

HOROSCOP 29 IUNIE 2019 BALANŢA

Se poate să vă implicaţi într-un eveniment în care să puneţi mult suflet c-o fi cineva apropiat care se căsătoreşte, botează copilul său sărbătoreşte ziua de naştere. Poate plecaţi în vacanţă sau doar într-un week-end prelungit şi o să fie antrenant, poate mai primiţi şi nişte mici atenţii de la cei care vă iubesc.

HOROSCOP 29 IUNIE 2019 SCORPION

E cineva căruia-i pasă de voi şi vrea să vă scoată în oraş, să vă distraţi pe la evenimentele la care veţi ajunge. Întâlnire cu cineva care vine cu noutăţi şi o să vă faceţi planuri fie de plecat într-o călătorie, fie să lucraţi la ceva în particular şi stabiliţi termenii contractuali.

HOROSCOP 29 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR

Se poate să plecaţi cu familie cu tot pe undeva şi să vă bucuraţi de un sejur pe cinste – şi azi şi mâine. O companie agreabilă, poate plecaţi cu grupul de prieteni pe undeva şi o să fie distractiv, mai ales c-aveţi multe idei pe care-o să le puneţi în practică.

HOROSCOP 29 IUNIE 2019 CAPRICORN

În orice moment puteţi face cunoştinţă cu cineva care să vă placă, sentimentele să fie reciproce şi să formaţi un cuplu pe viaţă. Se pare c-o să profitaţi din plin, de timpul liber şi o să vă refaceţi tonusul, moralul, după o săptămână încărcată şi o să vă revigoraţi.

HOROSCOP 29 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR

Apare cineva care vă curtează, poate în reţelele de socializare şi o să vedeţi mai de-aproape ce fel de compatibilitate aveţi. O să fie un program încărcat poate plecaţi din oraş spre o zonă de agrement şi o să fiţi înconjuraţi de oameni care sunt pe aceeaşi lungime de undă cu voi.

HOROSCOP 29 IUNIE 2019 PEŞTI

Poate le-mpliniți nişte dorinţe copiilor, îi duceţi în parc sau la malul mării, pe vârf de munte, să se bucure de peisaje, de cer. O să găsiţi nişte preocupări deconectante ca să umpleţi frumos timpul liber, să vă vedeţi şi cu prietenii pe care-i revedeţi din an în Paste.