Sfatul zilei de 29 iunie 2019. Astazi se limpezesc niste ape si se spun lucrurilor pe nume

Citește sfatul zilei de 29 iunie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci.

Berbec:

Nu căuta adevărul prin cine știe ce locuri. Uneori, lucrurile pe care vrei să le afli stau chiar sub nasul tău. Deschide bine ochii și vei afla toate răspunsurile de care aveai nevoie. Reglează-ți conturile folosind informațiile pe care le obții. Numărul norocos al zilei: 10.

Taur:

Pentru tine ziua de azi e numai bună să începi să faci sport. Mișcarea nu strică niciodată. Nu te expune la soare în toiul zilei, căci căldura îți poate provoca un serios disconfort. Numărul norocos al zilei: 13.

Gemeni:

Potrivește-și bine ceasul căci astăzi fiecare minut poate fi pierdut. Trebuie să fii contratimp și ăsta nu e tocmai în apanajul tău. Numărul norocos al zilei: 5.

Rac:

Nu uita de unde ai plecat și ajută-i pe cei care au nevoie de un sfat ori de un gest care să îi ridice de jos. Numărul norocos al zilei: 6.

Leu:

Nu exagera cu anumite vicii. Azi e o zi în care metabolismul tău poate fi mai sensibil. Consumă multe lichide și fructe și legume proaspete. Numărul norocos al zilei: 8.

Fecioară:

Petrece timpul așa cum îți dorești fără să dai socoteală nimănui. Este momentul să îți trăiești viața din plin. Numărul norocos al zilei: 9.

Balanță:

Lasă de la tine în conflictele cu cei vârstnici. Ține cont că aveți mentalități diferite și nimeni nu va convinge pe nimeni de nimic dacă nu ai tonul potrivit. Numărul norocos al zilei: 1.

Scorpion:

Nu îți plânge de milă dacă știi că nu ai făcut mare lucru să reglezi anumite situații, precum cea financiară. Numărul norocos al zilei: 4.

Săgetător:

Pleaca din cercurile care te trag in jos și ai grijă cum te raportezi la noii tăi prieteni. Numărul norocos al zilei: 3.

Capricorn:

Nimic nu se compară cu o zi pe care o dedici propriilor tale capricii. Azi e ziua în care poți face tot ce îți taie capul. Numărul norocos al zilei: 2.

Vărsător:

Gândurile negative atrac experiențe negative. Scoate din minte toate lucrurile urâte. Numărul norocos al zilei: 7.

Pești:

Ține cont că marile succese se obțin prin mult efort. Nu te deznădăjdui. Numărul norocos al zilei: 22.