Camelia Pătrăşcanu. Ce ne pregătesc astrele pentru ziua de Duminica, ultima zi din iunie

Înțelepciune verbală astăzi. Trebuie să fim foarte atenți la modul în care comunicăm și la blândețea cu care ne rostim opiniile.

BERBEC.

Pot fi surprinși de deciziile și opiniile cuiva. Sunt interesați de cauze, de ce cineva face anumite gesturi. Intâlniri la nivel înalt, dar și planuri de călătorie pentru mulți dintre ei.

TAUR.

Tot relația cu prietenii e subliniată și azi. Sunt surpinși de replica pe care le-o dă un prieten. Iși fac planuri legate de bani, cum să obțină sume mai mari din investiții mai mici

GEMENI.

Sunt pe punctul de a-și expune opiniile, convingerile de viață. Se bazează pe parteneri, pe colaboratori, chiar pe partenerul de viață. S-ar putea să primească o invitație care îi onorează.

RAC.

Pot primi o veste care îi poate pune pe drum. Pot face o călătorie pentru a merge să cunoască o persoană. Au nevoie să vorbească despre sentimentele lor și ar fi bine să găsească și pe cineva să-i asculte.

LEU.

Descoperă o soluție ingenioasă la o problemă financiară sau de sănătate. Își pregătesc o schimbare majoră de circumstanțe în viața lor și poate că au de pregătit și un speach pentru a convinge pe cineva.

FECIOARĂ.

Primesc un răspuns sau participă la un eveniment. Au o zi care aduce discuții filosofice sau spirituale. Au niște întrebări despre viață și rostul vieții.

BALANȚĂ.

Multă muncă și foarte diversificată. Isi fac calcule, poate că repară un obiect și în felul acesta recuperează o pierdere. În tot cazul, se concentrează pe bani.

SCORPION.

Multă imaginație pe care o folosesc cu succes. Sunt intuitivi, așa că nu pot face decât ceea ce le dictează sufletul, atât în iubire, cât și in afaceri.

SĂGETĂTOR.

O zi care pune accentul pe armonie, liniște și pace. Se pot relaxa alături de prieteni, dar le prinde bine și puțină nostalgie sau singurătate.

CAPRICORN.

Pot avea opinii care pot schimba lucrurile. Tot ce fac vizează banii și câștigurile profesionale. Pot face o cunoștință nouă sau pur și simplu mintea le rulează problemele de la muncă.

VĂRSĂTOR.

Bani, mai ales în prima parte a zilei, sau spor. Pun preț mult pe discuțiile cu prietenii sau o persoană de încredere. Cer sfaturi, au nevoie de o îndrumare, de o clarificare și o obțin.

PEȘTI.

Primesc sfaturi foarte bune de la persoane înțelepte și cu experiență de viață. Pun accent mai mult pe relații. Vor să convingă pe cineva de interesele lor.