Neti Sandu – Horoscopul pentru astazi

Vor ieși la iveală nişte blocaje de care trebuie să scăpăm şi chiar putem, ca s-avem şi noi parte de reuşite, că vrem să fim şi noi la înălţime.

Vibraţia zilei este 7, număr maestru şi o să putem citi printre rânduri.

BERBEC

Poate mai ieşiţi şi pe la spectacole, să vă faceţi o plăcere şi să se bucure şi partenerul de cuplu că găsiţi ceva frumos de umplut timpul liber.

Sunt nişte oameni care va invită să luaţi parte la un proiect – eveniment, şi poate fi o rampă de lansare pentru voi, să vă faceţi cunoscute calităţile.

TAUR

Poate mai aveţi de recuperat nişte bani de anul trecut şi o să vă descurcaţi mult mai bine cu banii, o să fie o lejeritate financiară.

Poate vă daţi totuşi acordul pentru o muncă în particular, poate fi o colaborare, bun prilej să intraţi în legătură cu nişte oameni care să fie de calibrul vostru – profesional vorbind.

GEMENI

Se poate s-aveţi de dat mai multe examene şi să fie o perioadă fructuoasă, din punct de vedere intelectual, să iasă totul ca la carte.

Se poate să vă invite cineva în străinătate şi poate va fi o relaţie de cuplu care să se şi concretizeze până la sfârşitul anului, sau chiar şi la anul.

RAC

Vă parvin nişte bani care vă pot scoate, într-adevăr dintr-o încurcătură şi o să faceţi nişte lucruri la care visaţi de multă vreme.

Poate faceţi un drum la bancă să aflaţi ce-ar fi mai convenabil luna care vine pentru voi, să amânaţi o rata, sau să mai cereţi o suplimentare a creditului, v-aşteptaţi la nişte facilităţi care n-or să vă ocolească.

LEU

Se poate să vă găsiţi de lucru în străinătate, sau să studiaţi ceva, să vă perfecţionaţi într-un domeniu.

Aveţi toate şansele să întâlniţi pe cineva care să vă completeze frumos şi să vă faceţi un rost, să locuiţi împreună să vreţi să aveţi şi copii.

FECIOARĂ

Poate vi se livrează ce-aţi comandat, o mobilă, o aparatură şi o să vă bucuraţi de un confort sporit. O să daţi refresh domeniului profesional şi n-o să vă lăsaţi până n-o să faceţi performanţă, să ridicaţi stacheta sus, să vă depăşiţi nivelul, competentele.

BALANŢĂ

E cineva care vrea să ieşiţi la o cafea, să vorbiţi despre voi că să vă cunoaşteţi mai bine şi să formaţi un cuplu, pentru ca atracţie există.

Poate faceţi un efort financiar să le luaţi copiilor câte ceva care i-ar ajuta la şcoală, sau în particular, dacă fac o pregătire specială, practică un sport.

SCORPION

Or să vă parvină nişte acte care vă declară proprietari, ori poate vă împuternicesc să vă ocupaţi de o recuperare de bunuri.

Abia acum v-ajung banii poate pentru o aparatură de ultimă generaţie pentru interiorul locuinţei, pentru camera copiilor, să le faceţi alor voştri o surpriză.

VĂRSĂTOR

O să vă îngrijiți mai mult de voi, vă duceţi la o sală de sport, la un salon de cosmetică, la spa, măcar în week-end, să vă revigoraţi.

O să daţi drumul proiectelor noi şi o să fie mult de lucru, dar oamenii cu care veţi colabora or să vă susţină cu tot ce se poate.

PEŞTI

Poate vă pregătiţi de un eveniment cu fast, o nuntă, un botez, un majorat sau o fi alt moment de excepţie. Se-apropie cu paşi repezi un succes în cariera şi o să v-alegeţi cu un titlu, o funcţie, un salariu mărit, o reuşită, poate, şi de grup, dacă faceţi parte dintr-o echipă.