Momente emotionante pentru medicul erou Radu Zamfir

Radu Zamfir este mandru de fata lui cea mare! Ce a facut fiica medicului erou in urma cu putin timp!

La trei ani si jumatate de la tragedia din Apuseni, medicul Radu Zamfir poate zambi cu adevarat, fiica lui este deja o cantareata in plina ascensiune.

Desi are numai 11 ani, Lavinia impresionează prin vocea ei incredibila, ca a unui inger. ”As vrea sa continui pe linia aceasta artistica pana cand voi fi mare si atunci, daca se va putea, as dori sa fiu cantareata”, a povestit pustoaica medicului erou!

Radu Zamfir este mandru de fata lui cea mare! “A fost incredibil”

O dovada clara ca fata cea mare a doctorului Radu Zamfir este extrem de talentata este aceea ca ea a inceput deja sa aiba si spectacole in calitate de solista solo!

Inainte, Lavinia facea parte dintr-un cor, insa faptul ca a sustinut un mic recital la botezul surioarei sale mai mici, in urma cu un un an si jumatate, a determinat-o sa aleaga si calea individuala.

“Lavinia este o fata foarte talentata, ii place muzica si face parte din corul “Alegreto”, unde studiaza pianul, dar si baletul. Ea este deja o mica vedeta a familiei si, de aceea, a dorit ca, la botezul surorii sale, sa sustina un show.

S-a pregatit mult, dar cand a urcat pe scena, a facut spectacol. A cantat trei melodii din repertoriul popular atat de frumos, incat a ridicat lumea in picioare. M-am simtit foarte mandru”, a declarat Radu Zamfir la vremea respectiva!

Acum insa, el se poate declara din nou un tata fericit, fiindca fata lui a ridicat spectatorii iarasi in picioare! De data aceasta, la un eveniment caritabil, “Dar din suflet pentru un zambet de copil”, prezentat de Corina Danila si Florin Grigore si tinut la Teatrul de vara al Centrului Cultural “Mihai Eminescu”!

Fetita a interpretat cateva melodii populare, iar la piesa “Canta cucu-n Bucovina” a impresionat prin vocea ei senzationala! “A fost incredibil, nu m-am asteptat sa ajunga la sufletul publicului atat de repede. Lavinia mea chiar este foarte talentata”, a spus Radu Zamfir.