Cele cinci zodii cu un simț al umorului dezvoltat! Vezi dacă te regăsești în listă

Un prieten adevărat este o comoară, iar dacă mai ştie să te facă să râzi chiar şi în cele mai dificile momente ale tale este genial. Mai jos, îți prezint care sunt zodiile cu un mare simţ al umorului!

Gemeni

Acești nativi vor avea mereu cele mai extraordinare lucruri de spus. Au mereu glume inteligente în mânecă. Dacă le poveşteşti ceva, cu siguranţă vor avea câteva comentarii extrem de amuzante de adăugat.

Ei pot vedea cu uşurinţă situaţiile haioase mai mult decât o fac alţii, iar glumele lor fac să râdă pe oricine. Nativul din această zodie este genul de om care are carisma unui comediant.

Rac

Un Rac poate găsi ceva amuzant în orice situaţie. El se va axa pe lucrurile mici care îl fac să râdă şi te va face şi pe tine să ai o astfel de reacţie. Dacă te afli în public cu el, îţi va arăta atâtea lucruri drăguţe despre care să chicotiţi.

Ceea ce îl face special e faptul că vede latura amuzantă în detaliile pe care alţii nici nu le observă. El e mereu distractiv pentru că simţul umorului cu care e înzestrat e absolut adorabil.

Scorpion

Un Scorpion este foarte sarcastic. Nu pare că încearcă să fie amuzant, ci pur şi simplu este! Nu îi e teamă să sublinieze când o situaţie de ciudată.

Săgetător

Acest nativ vede partea amuzantă în aproape orice situaţie. El are mereu ceva haios de povestit cu privire la viaţa lui aventuroasă. Va exagera detaliile şi va adăuga sarcasm pentru a-şi face poveştile şi mai interesante.

Uneori, pentru a face oamenii să râdă, el va spune lucruri pur şi simplu ciudate. Nu îi place să viaţa prea în serios, aşa că el caută în mod constant ceva hilar în situaţiile în care e pus. Concluzia e că îi placă să îi vadă pe alţii zâmbind.

Vărsător

Un Vărsător este pur şi simplu amuzant. Uneori, nici el nu îşi dă seama cât de haios poate să fie până când nu vede că persoana de lângă el râde în hohote. Vine cu un suflu nou şi spune lucruri ciudate care smulg zâmbete.

Glumele şi observaţiile lui inteligente pot face pe oricine să chicotească. Remarcile lui sarcastice sunt hilare. Chiar şi atunci când e o situaţie gravă, ştie cum să detensioneze atmosfera şi face constant comentarii amuzante despre tot. Alţii l-ar putea considera nepoliticos, dar tu ştii că glumeşte.