Emotii mari pentru Adriana Iliescu! Fiica ei, Eliza, s-a pregatit intens pentru aceasta zi

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, trece astazi prin emotii mari. Eliza, fiica ei, sustine astazi proba scrisa la limba romana de la Evaluare Nationala. Eliza, dupa cum marturisea mama sa, s-a pregatit intens de-a lungul clasei a VIII-a.

Pentru examenul de Limba si literatura romana, adolescenta a avut un real sprijin chiar in mama sa, deoarece aceasta este profesor de Romana, iar, la Matematica a lucrat suplimentar.

“Invatam impreuna. De meditator nici nu se pune problema, nu avem bani sa aruncam pe meditatii. Ne pregatim acasa, noi doua. Eliza este foarte buna la Romana, iar la Matematica ne des­curcam. Lucram suplimentar”, a declarat, la inceputul clasei aVIII-a, Adriana Iliescu.

Proba la limba si literatura romana contine doua subiecte, de 40, respectiv 36 de puncte, iar elevii claselor a 8-a vor mai primi alte 14 puncte pentru redactarea intregii lucrari si 10 puncte din oficiu.

Adriana Iliescua dezvaluit valoarea pensiei pe care o primeste lunar.

Desi au existat persoane care au acuzat-o pe Adriana Iliescu ca nu are suficienti bani pentru a-si intretine fiica, femeia este multumita de banii pe care ii primeste si considera ca suma le asigura ei si Elizei un trai decent.

Cea mai batrana mama din Romania primeste lunar suma de 2000 de lei, bani pe care incearca sa ii cheltuie intr-un mod intelept. Femeia nu se plange de bani, ci se declara multumita de veniturile pe care le primeste in fiecare luna.

Astfel Eliza poate beneficia de micile bucurii ale copilariei, si nu in ultimul rand, de rechizitele, cartile si hainutele potrivite varstei sale.

“Primesc lunar o pensie de aproape 2.000 de lei.Pentru doua persoane nu este o suma foarte mare, dar nici putini. Daca economisim, ne ajung si ne descurcam. Nu avem de ce sa ne plangem, alti pensionari au o situatie mai grea”, a marturisit Adriana Iliescu, potrivit wowbiz.ro. Pentru a face economie, cumpara frecvent din piata, alimentele de care are nevoie.

“Noi cumparam de la piata, inca din perioada verii ne aprovizionam cu tot ce avem nevoie pentru iarna. Cand sunt reduceri la mall, profit si-i cumpar Elizei haine noi”, a mai declarat Adriana Iliescu.