Mihai Voropchievici: Surprizele anului 2019, în funcție de luna în care ești născut. Vești extraordinare pentru cei născuți în Februarie

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce ne aduce anul 2019, în funcție de luna în care suntem născuți.

HOROSCOP “Ne legăm de luna în care ne-am născut, pentru că și aici există câteva secrete”, a spus Mihai Voropchievici.

IANUARIE. Numerologic, Ianuarie înseamnă 1. Cei născuți în această lună se gândesc la viitorul lor, acționează, renunță la zona de confort, fac shimbări, se setează pe prioritățile pe care le au.

FEBRUARIE. Încep să gândească pozitivi, sunt atenți la detalii, îi ajută pe cei dragi. În a doua jumătate a anului vor face niște schimbări majore, extraordinare, în zona carierei.

MARTIE. Cei născuți în martie se rup de trecut totalmente. Vor mai multă libertate, pentru că încep să-și dea seama că au stat undeva în clar-obscur și nu mai știu ce se întâmplă și acum vor să-și facă un pic de cap.

APRILIE: Munca, seriozitate, confruntarea cu problemele. Cauta modaliati de depasire a dificultatilor. Nu se vor lasa. Au o incapatanare buna!

MAI: Vor o viata noua, sunt motivati, dar si ajutati de cei din jur. Merg inainte cu optimism.

IUNIE: Prima parte a anului e excelenta pentru iubire. Scapa de trecut, traiesc emotiile anului. In a doua jumatate a anului isi cauta jumatatea.

IULIE: Anul acesta este anul in care dorintele se indeplinesc. Aveti curaj sa vedeti lumea cu alti ochi.

AUGUST: Sunt relaxati, linistiti si invata. Schimbari pe plan profesional. Au idei foarte multe. Sa-si puna valoarea in evidenta.

SEPTEMBRIE: In primele luni vor trebui sa-si gestioneze emotiile. Trebuie sa aiba rabdare.

OCTOMBRIE: Noi relatii, dar nu tot ce zboara se mananca. Dupa iulie apar schimbari profesionale.

NOIEMBRIE: Bucurie si fericire, au parte de oameni buni in jurul lor, bine pozitionati. Ii ajuta. Si pentru ei vin schimbari profesionale.

DECEMBRIE: Incep sa lege relatii, atrag oameni sinceri in jurul lor. Scapa de trecut. Rup legaturile care nu sunt pozitive.