Sapte metode de a scapa de energia negativa din casa

Iata cateva practici simple pentru curatarea oricarei energii negative sau stagnante:

1. Arde salvie sau o creanga de lemn sfant.

Aceasta este una dintre cele mai comune metode de a elimina energia stagnanta sau negativa a oricarui spatiu. Lemnul sfant creste pe malurile Americii de Sud si seamana la miros cu pinul, menta si lamaia. De secole, a fost folosit de samani si medici pentru curatirea spirituala, purificarea energiei si vindecarea.

Arde o crenguta de lemn sfant si roteste-o in sens invers acelor de ceasornic in fiecare camera sau dulap. Poti, de asemenea, sa o arzi pe veranda pentru a curata energia de la cei care au venit in casa sau in birou.

Cand ai terminat, aseaza batul intr-un vas din metal, sticla sau lut rezistent la flacara. Se va stinge de la sine.

2. Deschide toate usile si ferestrele si scurge apa din toate robinetele.

Deschide toate ferestrele si usile casei tale, porneste robinetii in bucatarie si baie si lasa apa sa curga cateva minute.

3. Pulverizeaza uleiuri esentiale.

Uleiurile esentiale ajuta si la curatarea aerului si a energiei incorecte. Tamaia este unul dintre cele mai bune si aromate uleiuri esentiale pentru purificarea energiei stagnante.

De asemenea, poti pune cateva picaturi de tamaie asupra ta sau a copiilor tai pentru a sustine imunitatea si pentru a calma sistemul nervos. Alte uleiuri esentiale importante pentru purificarea energiei stagnante sunt: lemnul de santal, eucaliptul si lavanda. Toate curata spatiul din jur.

4. Cristale.

Cuartul alb si turmalina neagra purifica perfect energia negativa. Ele pot fi gasite in multe magazine online tematice.

5. Sare de mare.

Exista modalitati diferite de a folosi sarea pentru a purifica energia. Una dintre ele este de a pune niste sare de mare in diferite parti ale camerei, sa o lasi acolo cateva ore si apoi sa o cureti. Sarea absoarbe perfect energia negativa.

De asemenea, poti plasa turmalina neagra in colturile camerelor, cu o cantitate mica de sare presarata in jurul acesteia. O alta modalitate excelenta de a purifica energia, in special a ta, este sa faci o baie cu sare Epsom.

Pune doua cesti de sare Epsom intr-o baie calda cu cateva picaturi de lavanda si stai in ea timp de cel putin 20 de minute cand te simti obosit sau iritabil.

6. Afirmatii si mantre.

Adesea nu intelegem cat de puternice sunt gandurile noastre si energia pe care aceste ganduri o creeaza in spatiile noastre personale. Cand esti stresat, suparat, furios sau deprimat, casa si biroul tau absoarbe aceasta energie ca un burete.

Cand faci curatenia casei sau a biroului tau, aplica una din metodele descrise mai sus si spune urmatoarele cuvinte: „Curat acest spatiu de orice energie negativa si tot ceea ce este prins aici nu este pentru binele meu.

Tot ce nu ma mai serveste sa fie ars si curatat. Umplu acest spatiu cu energie luminoasa, care ma protejeaza de orice adversitate si de tot ceea ce nu ma slujeste. Amin.”

7. Muzica si lumanari.

Ultimul lucru care ajuta la curatarea spatiului sunt lumanarile aprinse si muzica lenta si in surdina, care creeaza vibratii linistitoare ale zenului.

Poti alege muzica pentru yoga si meditatie, dar poti include si ceea ce preferi. Conecteaza aceste vibratii cu cel putin o duzina de lumanari pentru a readuce caldura in spatiul tau si vei simti cu adevarat o schimbare!