Mihai Voropchievici: Horoscop pana in Decembrie. Doua zodii au un An perfect, realizarile au aparut chiar de la inceputul lui Aprilie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat previziunile astrologice pentru anul 2019.

HOROSCOP Berbec

– an de perfect pentru Berbeci. Doresc să facă lucruri mari, încercări pe plan profesional. Li se oferă posibilitatea de a evolua inca de la inceputul lui aprilie.

Este un an cu muncă multa și oportunități. Trebuie să aleagă cea mai bună opțiune, care să le aducă foloase financiare. Vă puteți cumpăra un apartament sau o casă.

Este un an bun pentru investiție.

HOROSCOP Taur

– pentru a fi bine în acest an sa puneti familia pe primul plan. Încercați să vă stabiliți niște limite.

Este un an cu încărcătură karmică. Vor primi beneficii timp de 7 ani. An bun, lucrurile bune incep sa se vada chiar de la inceputul lui martie. Vor putea deschide o afacere.

HOROSCOP Gemeni

– trebuie să acorde timp pentru ei. Li se oferă ceva care le place. Vor călători mult și se maturizează. Vor avea o activitate care vor aduce un avantaj financiar.

Se ivesc posibilități de a schimba locul de muncă. Nu faceți lucruri la repezeala. Vor aparea cateva probleme usoare in luna mai.

HOROSCOP Rac

– Vor avea un an perfect. Propulsare socială, relații, ajutor de la oameni influenți cu multă dare de mână. Îi ridică. Pot face achiziții noi.

Vor fi bine plătiți. Probleme s-ar putea ivi din aprilie-septembri. Trebuie să își ajute părinții.

HOROSCOP Leu

Poți schimba domiciliul, țara, profilul, munca. Este an bun, sau mai puțin bun pentru câștig financiar.

Crește valoric și își cer drepturile.

Martie-iulie-noiembrie: nu trebuie să accepți influenția altora. Nu lua cu împrumut, nu semna contracte. Tot ce construiești în 2019 e ceva de durata.

HOROSCOP Fecioara

E un an de preocupare pentru aspectul fizic. Trebuie să fii selectiv, așa succesul e sigur. Apar multe schimbări în carieră. Trebuie să faci ceea ce îți place. Pentru voi, 2019, tot ce vă place faceți. Banii nu contează.

HOROSCOP Balanță

– te axezi pe carieră. Munca serioasă va aduce succese garantate. Prioritățile tale sunt transformarea personală si de familie. Va fi un an prosper pentru balanțe. Comunicarea va aduce bani.

HOROSCOP Scorpion

– lucrurile vor fi mai bune pentru ei. Va fi un progres financiar. Veți fi mai buni la suflet.

Este un an în care trebuie să lucrați mai mult, să dovediți că sunteți mai buni. Din punct de vedere financiar stati bine. Stima de sine va crește, așa vin și beneficiile. De mule ori uită de stimă.

HOROSCOP Săgetător

– viață socială, familie, va fi pe primul plan. Va fi jumate-jumate. E un an mai obositor. Cariera și prieteniile sunt importante. Financiar, te menții ca în 2018. Se ivesc surse financiare pe are le poți folosi doar dacă îți pui intuiția la lucru.

HOROSCOP Capricorn

– sfera socială e mai sus decât în anii precedenți. Vrea să fie mai popular, să iasă în evidență și va munci pentru asta.

Încercați să faceți ordine acolo unde nu e cazul. Fiți atenți și maleabili. E anul în care trebuie să intuești ce e bun pentru tine. Cariera prinde aripi. Călătorești mult, în interes de servici.

HOROSCOP Vărsător –

Vrea un echilibru la muncă. Vrea echilibru muncă-familie. Vor avea castiguri financiare. Dacă va face un pas, e cu un interes pe termen lung.

HOROSCOP Pești

Scapă de datorii. Dumnezeu îi ajută! Le dă un job mai bine plătit.

În acest an vor face o muncă mai puțin plăcută. Preocupările pentru avansare sunt importante, dar nu trebuie neglijata familia.