Luna Nouă în Berbec 5 aprilie 2019. De ce trebuie să-ți pui o dorință în această zi

Luna Nouă în Berbec va avea loc pe data de 5 aprilie 2019 poate reprezenta un nou început pentru zodii.

De aceea, mulți nativi își pun o dorință în această zi, pentru ca ea să se materializeze, deoarece Berbecul este Semnul Acțiunii, care te motivează, te împinge de la spate dacă e nevoie, pentru a-ți realiza visurile.

Cum ne transformă Luna Nouă în Berbec

Pe lângă aspectele pozitive ale fenomenului de Lună Nouă în Berbec asupra zodiilor din horoscop, există și avertismente de care nativii trebuie să țină seama.

În primul rând, mulți dintre nativi vor simți că se trezesc vorbind vrute și nevrute, fără ca mai întâi să judece ce spun. Iar să-ți dai drumul la gură fără să gândești puțin înainte poate fi un gest de necugetat, nu credeți?! Depinde, evident, contextul, de aceea, mare atenție.

În altă ordine de idei, cei care se simt blazați, prinși în menghina propriilor limitări și neputințe, vor fi împinși parcă de o forță superioară, să scape din bula imaginară pe care și-au creat-o, lucru nu tocmai negativ, ci dimpotrivă.

Semnul de Lună Nouă, de asemenea, marchează începuturile. Mulți nativi vor simți nevoia să se descotorosească de lucruri vechi, dar și de persoane pe care le vor considera de domeniul trecutului.

De asemenea, Luna Nouă în Berbec îți spune că nu mai e timp sau loc pentru regrete: odată luată o decizie, trăim cu ea și basta!

Norocul nativilor este că, de obicei, deciziile luate în zi de Luna Nouă în Berbec sunt pozitive sau se vor dovedi a fi pozitive în timp!

Berbecul este exponentul principal al voinței, așadar Luna Nouă în Berbec nu poate întruchipa decât capacitatea noastră de a mișca lucrurile în viața noastră, chiar și cele aparent imposibile.

De asemenea, Luna Nouă în Berbec ne poate conecta cu copilul din noi, care ne spune că e timpul să ne jucăm, să fim liberi, să ne activăm imaginația și să credem în noi.

Zodia Berbec. Personalitatea unui nativ în zodia Berbec

Ca să înțelegem mai profund ce se întâmplă în data de 5 aprilie, putem să analizăm și caracteristicile zodiei Berbec. Berbecul nu este întâmplǎtor primul semn al zodiacului.

El deschide drumuri, inițiazǎ proiecte curajoase, este îndrǎzneț și nu spune niciodatǎ „nu” unei provocǎri.

Berbecul vrea sǎ fie în orice loc în care se întâmplǎ ceva și încearcǎ sǎ ajungǎ primul. Îi place sǎ acționeze sub impulsul momentului, fǎrǎ sǎ se gândeascǎ prea mult înainte.

Nativul din zodia Berbec are entuziasm, curaj din plin, iar când își pune ceva în minte, este de neoprit. Uneori reprezentanții zodiei pot fi lipsiți de tact. Le place să inițieze lucruri, dar nu stau prea bine la capitolul finalizare.

Odatǎ ce entuziasmul aferent începutului se consumǎ, dispare și motivația de a continua ceea ce au inițiat. Pot fi conducǎtori excelenți (este în natura lor) și de cele mai multe ori, curajul și abnegația lor îi inspirǎ pe ceilalți sǎ-i urmeze. Au idei foarte bune, uneori geniale, dar nu prea știu sǎ coopereze cu cei din jur. Nu au rǎbdare sǎ asculte și, astfel, pot pierde din vedere detalii importante ale unei situații sau probleme.

Nu le place sǎ stea sau să lenevească. Ei vor acțiune. Se aprind foarte ușor și pot deveni foarte certǎreți, mai ales când ideile și acțiunile nu le sunt sprijinite.

Berbecilor nu le place introspecția și nici nu au timp de așa ceva. Mintea lor nu se odihnește nici mǎcar când dorm.

Principiul Berbec este animat de dorința descoperirii unor tărâmuri necunoscute. Adorǎ sǎ fie tot timpul în acțiune și nu neapǎrat pentru scopul în sine, dar mai ales pentru placerea de a parcurge drumul pana la acest scop.