Meghan Markle i-a oferit lui Kate Middleton un frumos cadou cu ocazia nunții regale

In mod normal, mireasa este cea care ar trebui să primească darurile în ziua nunii, însă Meghan Markle, Ducesa de Sussex, a decis să nu respecte tradiția. Soția Prințului Harry i-a oferit cumnatei sale, Kate Middleton, un cadou care să îi amintească de eveniment.

Este vorba despre o brățară creată special pentru Meghan Markle, care a probat design-ul bijuteriei.

“Este o onoare copleșitoare să iei parte la un moment istoric și să știu că o piesă creată de mine a fost oferită cu ocazia acestui eveniment”, a declarat Lisette Polny, fondatoarea brand-ului Zofia Day, pentru revista People. Publicația a dezvăluit că alte șase prietene ale miresei au primit același cadou.

Pe lângă brățări, Polny a realizat și coliere personalizate pentru fiicele prietenei lui Megahn Markle, Benita Litt, care au fost domnișoare de onoare la Nunta Regală.

Acestea nu au fost singurele cadouri oferite de Ducesa de Sussex. Stephen Jones a creat și pălării pentru cele mai bune prietene ale miresei și pentru mama sa, Doria Ragland.

Mirii au primit cadouri inclusiv de la familia regala din Romania.

Potrivit site-ului oficial, Familia regală a României a trimis prințului Harry și miresei sale un cadou inspirat de Coloana Infinitului a lui Constantin Brâncuși, respectiv o pereche de cercei și o brățară pentru Meghan Markle și butoni pentru mire, toate din aur.

Creatoarea bijuteriilor, Malvina Cservenschi, a declarat că Familia regală a României și-a dorit ca darul pentru prințul Harry și Meghan Markle să fie de inspirație românească.

Simbolul bijuteriilor este Coloana Infinitului, opera unuia dintre cei mai faimoşi artişti români, Constantin Brâncuși.

Casa Regală le-a ales drept dar de nuntă datorită mesajului special: un omagiu adus tradițiilor și folclorului românesc.

Familia regală a României nu a participat la nunta prinţului Harry.