Cristina Demetrescu: “Vor urma 3 ani grei pentru Romania. Aceste zodii vor avea probleme”

Romania va fi influentata in mod negativ in 2018 din punct de vedere astrologic. Cristina Demetrescu iti spune ce ne asteapta.

Specialistul nu are deloc veşti bune pentru noul an, mai ales că a făcut o comparaţie cu anul 1989, acelaşi an influenţat de Saturn. Specialistul a precizat că dacă în 2017 am fost ameninţaţi, în 2018 vom fi loviţi.

“Anul 2018 va fi un an mai prost decât 2017. Efectele se vor vedea treptat. Pe 5 februarie se reconstruieşte revoluţia solară a României. Atunci a fost momentul de impact cu luminiţele în stradă. Aceste mişcări de stradă ar putea crea victime în 2018. Se vor produce ciocniri puternice în stradă”, a spus astrologul.

“România a întrat pentru 3 ani într-o perioadă de îmbolnăvire. Este o Românie adusă într-o situație la extrem.

România pentru 3 ani și în speță pentru 2018 este sub influența planetei Marte care semnifică război. Capricorn este zodia de încercare și vărsătorul care înseamnă imaginea România cu o karmă negativă.

O perioada agitată, decizii și restricții care se impun României. Este posibil să ieșim din spațiul UE.

Saturn revine după 28 de ani la anul, în punctul în care se afla în 1989 și toate luptele pe care le duce în stradă se produc la un nivel mai mare.

Comunismul a luat sfârșit în 1989 și tot în acel an a fost dărâmat și zidul de la Berlin, este o perioadă care vizează spațiul estic și central al Europei.” a mai spus astrologul.

Vor urma 3 ani grei pentru România

“România a întrat pentru 3 ani într-o perioadă de îmbolnăvire. Este o Românie adusă într-o situaţie la extrem.

România pentru 3 ani şi în speţă pentru 2018 este sub influenţa planetei Marte care semnifică război. Capricorn este zodia de încercare şi vărsătorul care înseamnă imaginea România cu o karmă negativă…”

“Vor fi foarte puternic amendate persoanele care nu fac treaba bine. Jupiter în Scorpion scoate la suprafaţă acest lucru şi trebuie să fim corecţi. Avem un an de maturitate al României democrate.

Sunt lucrurile care vin din trecut, dacă ele nu au fost făcute bine acum 20-25 ani. (…) Eclipsele amplifică toată această situaţie”, a completat ea, conform RTV.NET

Berbec

Este copilul zodiacului, dar trebuie să dea un examen de maturitate profesional în acest an. Este un an prielnic pentru a avansa. Financiar le merge bine, pot apărea moşteniri. Să nu se bazeze pe nimeni în acest an, să nu-şi facă concediul cu prietenii. Nu e un an de distracţii.

Taur

Este un an bun pentru zodiile de pământ. Nu sunt într-o relaţie bună cu statul, cu şefii. În acest an, vor să ia decizii. Se pot căsători în anul 2018.

Gemeni

Au un an bun pentru sănătate, pentru muncă, schimbări profesionale.Se mai domoleşte planul conjugal. Intră într-o perioadă de schimbare, poate schimba chiar ţara, dar trebuie să înveţe.

Rac

Au un an foarte bun din punct de vedere sentimental, femeile pot face copii. Nu au însă un an conjugal foarte bun. Nu aş recomanda anul 2018 pentru nunţi, în ce priveşte această zodie. Zona lor vulnerabilă e cea a cheltuielilor, să nu se arunce în investiţii. Probabil şi de aici vine un pic de conflict conjugal.

Leu

Zona lor vulnerabilă e cea a partenerilor, cea conjugală şi cea de procese. Nu m-aş apuca să dau pe cineva în judecată în 2018. Trebuie să-şi asume responsabilităţi, să muncească mai temenic. Îşi pot face casă.

Leu

– Zona lor vulnerabilă e cea a partenerilor, cea conjugală și cea de procese. Nu m-aș apuca să dau pe cineva în judecată în 2018.

Trebuie să-și asume responsabilități, să muncească mai temenic. Își pot face casă.

Fecioară

– să fie atentă la sănătate, să ia și o a doua opinie. Dacă e nevoie de operație, să o planifice după primăvară.

Se maturizează din punct de vedere sentimental, dau față în față cu dușmani și își pot muta domiciliul.

Balanță

– partea bună a acestui an e cea financiară, atunci când vine vorba de bani făcuți din muncă proprie.
Punctul vulnerabil este pe iubire și copii. În iubire, e o perioadă ciudată și trebuie să fie mai vigilente.

Scorpion

– e foarte puternic, intuitiv. Va fi un an foarte bun profesional, excelent. Punctul vulnerabil e în zona familiei, îl trage în jos.

Săgetător

– o să fie bine din noiembrie încolo. Să fie cumpătați din punct de vedere financiar, să nu facă investiți, să fie atenți ce vorbesc, să fie atenți pe șosea.Trebuie să se ocupe de sănătate.

E mai relaxant acest an pentru ei, pentru că au tot tras până acum, dar să nu stea foarte liniștiți în această relaxare.

Capricorn

– să nu-și piardă cumpătul. Nu e un an de odihnă, dar ies foarte multe lucruri la suprafață. Au o protecție bună.

Zona lor vulnerabilă e în zona financiară. Pot fi cheltuieli, amenzi, împrumuturi pe care riscă să nu le mai recupereze.

Vărsător

– sunt zodii fixe, știu mai bine ce și cum trebuie să facă. În 2018, să se mai lase și sfătuiți, că s-ar putea să ia decizii greșite din cauza Lunii Negre, dar au un an profesional foarte bun. Este indicat să nu-și facă operații estetice, nu este momentul.

E un an în care se pot căsători.

Pești – au înțeles că nu funcționează foarte bine sub conducerea cuiva. Ei par oamenii de sacrificiu, că și sunt, dar pot face schimbări la 180 de grade. Va trebui să învețe să spună ”nu” în acest an.

E un an bun pentru ei, că pot merge după idealurile lor. Punctul lor vulnerabil e sănătatea.