Luna Nouă în Gemeni din 13 iunie 2018 aduce schimbări majore în viețile nativilor

Luna Nouă în Gemeni din 13 iunie 2018 aduce schimbări majore în viețile nativilor din majoritatea semnelor zodiacale, marcând noi începuturi. Urania ne spune cum vom fi influențați de acest aspect format de Lună.

BERBEC

Luna Nouă în Gemeni din 13 iunie 2018 vine cu o veste importantă pentru voi. Acest aspect al Lunii favorizează o formă maximă din punct de vedere mental.

TAUR

Sectorul financiar este cel vizat de Luna Nouă în cazul vostru. Aspectul format de Lună favorizează o schimbare favorabilă în privința veniturilor.

GEMENI

Luna Nouă în Gemeni din 13 iunie 2018 vă pune în fața unor surprize. Deciziile de ultim moment luate acum pot da un alt curs vieții voastre.

RAC

În jurul datei de 13 iunie, puteți găsi o soluție inteligentă la o problemă cu care v-ați bătut capul multă vreme. Contextul astral favorizează aflarea unei informații importante într-o direcție de interes personal.

LEU

Luna Nouă în Gemeni din 13 iunie favorizează dialogurile, schimburile de impresii, consultările cu prietenii. Aveți ocazia să vă implicați în activități inițiate de grupul din care faceți parte, unele cu scop de divertisment, altele având mize mai importante.

FECIOARĂ

Aspectul format de Lună pe 13 iunie favorizează afirmarea, succesul în viața publică. Puteți fi puși într-o ipostază inedită socială sau profesională. Totuși, n-ar fi recomandat să vă lăsați furați de entuziasm.

BALANȚĂ

Luna Nouă în Gemeni din 13 iunie declanșează o adevărată relevație sau o descoperire esențială cu privire la ideile și valorile ce stau la baza deciziilor voastre socio-profesionale.

SCORPION

O problemă financiară va prilejui un schimb de opinii care va avea loc în alți termeni decât până acum, din cauza unor evenimente care se vor produce în jurul datei de 13 iunie.

SĂGETĂTOR

Luna Nouă în Gemeni din 13 iunie vine cu informații de ultimă oră care vin să vă ajute să luați decizia corectă într-o problemă care vă macină de ceva vreme.

CAPRICORN

Aspectul format de Lună pe 13 iunie vă aduce o stare accentuată de nemulțumire. Puteți avea parte de surprize neplăcute în ceea ce privește salariul, care vă pot stârni revoltă. Controversele vor fi mai pronunțate în preajma zilei de 13 iunie.

VĂRSĂTOR

Voi puteți avea un succes răsunător în fața unui public, mai cu seamă dacă aparțineți breslei artiștilor.

PEȘTI

Luna Nouă în Gemeni din 13 iunie favorizează conexiunile între informațiile pe care le aveți, în așa fel încât puteți ajunge să aveți o revelație. Mentalul vostru va funcționa mult mai bine în această perioadă.