Giani Kirita despre Vladimir Draghia: ” Si i-am zis: pe unde te prind… te prind. Ma, si nu l-am prins” 

Giani Kirita a marturisit ca situatia dintre el si Vladimir Draghia, inainte de Exatlon, era mult mai incordata decat se stia.

Se stie ca Vladimir si Giani au fost certati, insa nimeni nu banuia cat de incordata era relatia lor in momentul in care au plecat impreuna la Exatlon. Kirita a povestit la Madalin Ionescu Show (emisiune online gazduita de pagina de Facebook a lui Madalin Ionescu) faptul ca a vrut sa-l bata pe Draghia si apoi sa vina acasa.

„Am ramas in relatii bune cu toti. Didi Bulimar, Diana Belbita, Vladimir cu care inainte eram certat. Lumea nu stie, dar a fost pe bune! Chiar… certati, certati! Am fost noi intr-un show de televiziune si a facut o magarie! Incorectitudine, exact ce nu-mi place mie.

A facut-o exact pe stilul meu! Si i-am zis: pe unde te prind… te prind. Ma, si nu l-am prins! Si cand am aflat ca e cu mine la Exatlon a cazut cerul pe mine! Si am zis: nu pot… e groasa. Uite, sunt gras si urat; il bat pe asta si plec repede.

Adica doar ma duc in Dominicana si vin! Pe urma, vezi, experienta – vazand ca trebuie sa formez o echipa cu care trebuie sa castigam, sa nu mancam de pe jos si sa nu dormim pe scandura, am zis sa fac primul pas, sa-i spun: hai sa facem echipa ca n-are rost sa ne certam. Si asa a fost, am ales optiunea cea mai buna.

Chiar ne-am vazut la un eveniment, am vorbit… El e pe alt stil… Inainte sa vad cum e el, judecam si eu oamenii. Dar cine sunt eu sa-l judec pe el care are o alta lume si gandeste altfel. Nu mai vreau sa judec pe nimeni”, a povestit Giani Kirita la Madalin Ionescu Show.

„Exatlonul era atat de complex incat daca noi doi, daca ajungeam in finala si eram la fel de buni pe traseu, fizic, castiga fix ala care avea ziua cea mai buna. Nu exista castigator dinainte. Asta-i frumusetea Exatlonului”, a mai spus Kirita.