Lucruri spirituale care nu se învaţă la şcoală

Cum ar fi lumea noastră dacă aceste adevăruri spirituale ar fi predate la școală, în mass-media și în cărțile noastre de istorie?

Cum putem schimba sistemul și cum putem introduce astfel de subiecte pentru generațiile viitoare? Cum ar fi lumea dacă ar fi recunoscute cu succes aceste adevăruri spirituale?

OARE CUM AR FI?

1. Timpul este o iluzie

Am fost în trecut și am fost deja în viitor. Majoritatea particulelor noastre de energie (sufletele noastre), există într-un loc unde “nu există timp”.

Timpul este creat pentru a experimenta și este o parte a experimentului controlat. Meditația este cheia pentru a te întoarce în locul unde “nu există timp” în cazul în care toate răspunsurile mint.
2. Noi nu suntem singuri

Nu am putea exista aici fără ajutorul ghidului nostru spiritual, îngerului sau ființei vibrationale înalte care au făcut acorduri cu noi pentru a ne ajuta să ne atingem țelul și ascensiunea.

Ele există într-un alt nivel vibrațional sau o dimensiune mai mare decât a noastră, prin urmare, cei mai mulți dintre noi nu le putem vedea.

Ele sunt mereu cu noi și așteaptă cu răbdare ca noi să le cerem ajutorul, deoarece trăim pe o planetă în care avem liberul arbitru.

Ei respectă legile de interferență din cauza voinței noastre libere, dar dacă le cerem cu putere și interes, ei o să ne răspundă prin diferite moduri creative. Cele mai multe îndrumări vin din interior, printr-un proces de telepatie.

3. Sufletele noastre nu se duc – doar își schimbă obiectivul

Ca o scânteie de lumina de la Sursă, noi suntem infint conectați la fluxul de experiență. Atunci când este timpul să deconectăm cablul vieții, scânteia noastră se ridică.

Luăm experiența vieții cu noi, dar obiectivul nostru este schimbat la un nivel ușor diferit de vibrații. Fiecare viață construiește experiență și înțelepciune.

4. Gândurile noastre creează realitatea noastră

Toate gândurile sunt energie care se manifestă în ceea ce vedem ca realitate. Întotdeauna să fiți conștienți de gândurile voastre, este, de fapt, unul din primii pași în co-creație responsabilă de realitatea voastră.

Este un concept simplu care necesită multă muncă și conștientizare. În cazul în care fiecare persoană și-ar schimba gândurile în pace și libertate, nu ar mai fi război sau tiranie.

Dacă te concentrezi pe gânduri negative se va creea o frecvența de vibrație mică, iar dacă te concentrezi pe gânduri pozitive poți crește frecvența vibrației.

Realitatea noastră este o manifestare a ceea ce creem prin modelele noastre de gândire.

5. Totul este energie ce vibrează la o anumită frecvență

Toate lucrurile vii de pe pământ au conștiință, chiar și pietrele și copacii. Fiecare-lucru și fiecare sunt conectați la “arborele vieții” sau la o infinită sursă de energie.

Ne putem conecta la conștiința copacilor și putem purta conversații cu ei prin acordul la frecvența lor vibrațională.

Corpurile noastre sunt 90% apă și pot fi programate la o anumită frecvență de vibrație, prin gânduri, sunet, culoare și iubire.

Atunci când vom înțelege vibrația, vom putea înțelege tratamentele alternative și holistice care pot vindeca orice boală sau indispoziție în organism prin schimbarea vibrației apei.