Liviu Vârciu nu şi-a invitat fiica la botezul surorii ei. Ce a spus Carmina

Liviu Vârciu (37 de ani) a dat-o din nou în bară cu fiica cea mare, Carmina, rodul iubirii lui cu Amy Teiceanu.

Anul trecut, puştoaica s-a mutat în semeaţa vilă a artistului, din Băneasa, însă, la scurt timp, a decis să revină la mama ei, în Arad. Supărat, Liviu nu a invitat-o la botezul bebeluşei lui, Anastasia Maria, iar la petrecerea de sâmbăta trecută ea n-a vrut să apară.

Liviu a decis, în urmă cu câţiva ani, să devină un tată mai responsabil, prin urmare a îndesit brusc vizitele la Arad, oraşul în care locuiesc Carmina (15 ani) şi mama ei, Amy Teiceanu, iar la petrecerile de ziua fetei venea cu sacoşele pline cu daruri.

Mai mult, anul trecut, Vârciu şi Carmina au locuit în vila lui din Băneasa, unde îi amenajase o cameră ca-n poveşti, pe gustul ei. Intenţiile acestuia au fost lăudabile, numai că relaţia tată-fiică nu a funcţionat, prin urmare tânăra s-a întors în Arad.

Iar deunăzi, ea a postat, pe conturile sociale, un mesaj dureros la adresa lui Liviu: “Pentru fetele al căror tată le-a rănit inima înainte ca un alt băiat să o facă”.

La cheful de pomină de weekendul trecut, desfăşurat la un centru de evenimente din Otopeni, Liviu Vârciu şi iubita lui, Anda Călin, au invitat în jur de 400 de persoane, dar Carmina a văzut petrecerea doar în filmuleţele postate de vedete, pe conturile lor de Facebook.

Contactată de Click!, puştoaica ne-a declarat: ”Tata nu m-a invitat la botezul Anastasiei, de pe 18 martie. Iar la cheful de pe 19 mai, nu am mai dorit eu să vin. El a declarat că m-a invitat la botezul de acum două luni, dar nu este adevărat”.

Şi Amy este foc şi pară pe el:”Carmina suferă foarte mult, la urma urmei Anastasia e sora ei, voia să asiste la slujba de creştinare”, ne-a spus femeia, fosta mare dragoste a lui Liviu, din anii tinereţii.

Amy e dezamăgită şi de faptul că Vârciu nu a reuşit să se înţeleagă cu fiica lor, pe care o lăsase să locuiască, anul trecut, în vila lui: ”Eu cu mâna mea i-am adus-o la Bucureşti, ca să facă un semestru de liceu.

La un moment dat, Carmina m-a rugat să vin să o iau acasă. Au fost multe probleme între ei, prefer să nu comentez mai mult pe această temă”. Până la închiderea ediţiei, Liviu nu a dorit să facă vreo declaraţie pe această temă.