Horoscop Neti Sandu, miercuri 23 Mai. O zi reusita, lucrurile incep sa se aseze frumos

O zi reusita. Lucrurile incep sa se aseze frumos si in familie si in relatiile cu cei din jur si o sa ne putem vedea de restul treburilor pentru care, de cele mai multe ori nu avem chef pentru ca nu ne merge bine in relatie. Acum o sa ne mearga bine.

BERBEC:

O dragoste la prima vedere si lucrurile se-aseaza frumos poate pentru ca nu veti mai repeta greselile anterioare. Se poate sa luati o decizie referitoare la o locuinta si daca nu v-ajung banii poate faceti un imprumut la banca, sa va pregatiti de postura de parinti.

TAUR:

O sa dati cartile pe fata intr-o relatie care a traversat perioade mai putin bune si o s-ajungeti la pace si armonie. Intalnire importanta cu cineva care vrea un raspuns ferm de la voi si trebuie sa fiti pe pozitii ca sa tineti cont de toti factorii implicati in afacerea respectiva.

GEMENI: E posibil sa apara o suma neasteptata de bani si sa aranjati o iesire la sfarsitul saptamanii pe undeva. O sa strangeti relatiile de familie, poate plecati impreuna pe undeva la sfarsit de saptamana sau e un eveniment festiv care v-aduna la un loc si-o sa fie cu bucurie.

RAC:

Poate va duceti la o sala de sport sau o sa vreti sa va perfectionati intr-un domeniu si veti aloca un timp acestor preocupari. Se poate sa primiti un semn de viata de la cineva care abia acum a realizat ca nu poate trai fara voi si entuziasmul e mare si molipsitor.

LEU:

Se poate sa nu fi renuntat la ideea de a lucra in strainatate c-aveti nevoie de bani si o sa v-alegeti si cu o experienta inedita. Poate va bate gandul sa va cumparati o alta locuinta si sa pregatiti o incapere pentru copilul care se va naste, ceva noutati – de bun augur – apar in familia voastra.

FECIOARA:

Va dati intalnire cu grupul de prieteni sa puneti la cale o activitate de timp liber sa va dezmortiti, sa mai iesiti din starea de incordare. Se poate sa va treziti cu noile obligatii de serviciu si sa va achitati onorabil, ca de obicei, si sa luati si bani in plus, sa va mai redresati bugetul.

BALANTA:

Cineva care nu v-a uitat va cauta si vrea un raspuns de la voi, daca nu cumva a hotarat ce urmeaza sa faceti impreuna, in relatie. Poate renegociati un contract si e bine sa profitati de marele benefic, Jupiter in zodia voastra sa mai cereti o suma de bani, in plus, daca ati avut rezultate de top.

SCORPION:

Se poate sa obtineti niste bunuri, sa beneficiati de niste facilitati la serviciu si sa se profileze si castiguri ulterioare. O revedere emotionanta si poate va faceti program comun si pentru urmatoarele zile sa petreceti un timp impreuna, la un spectacol, la plimbare, intr-o excursie.

SAGETATOR:

Poate reparati o relatie cu rudele apropiate, lasati orgoliile la o parte in astfel de situatii ca sa fie armonie in familia largita. Se pare ca va pregatiti de o noua etapa in care sa va faceti cunoscute calitatile si o sa va treziti cu oferte de munca, pot fi si colaborari care sa va mai aduca niste bani.

CAPRICORN:

O invitatie la un eveniment care poate fi o rampa de lansare pentru voi in lumea afacerilor, pe scena sociala. E posibil sa va gasiti ceva nou de lucru si sa fie mai bine platita munca, poate pentru ca veti fi la alta categorie, va fi un pas inainte in cariera.

VARSATOR:

Poate va trebui sa semnati niste acte la notar si sa deveniti proprietari sau sa impartiti o mostenire cu cineva. Se pare ca veti recupera acei bani de care-aveti nevoie si o sa va ocupati de problemele casei, o sa schimbati mobilierul, si multe alte lucruri de prin casa.

PESTI:

O invitatie la plimbare prin tara, pe undeva la sfarsit de saptamana si o sa va prinda bine sa mai vedeti si alte locuri, sa va aerisiti. Poate va asociati cu cineva pentru un proiect care-o sa v-aduca bani, dar o sa fie si efort de durata, poate pana la sfarsitul anului, daca nu si dupa.