Iulia Vântur a vorbit despre relația ei cu Salman Khan. A recunoscut pentru prima dată acest lucru

Iuliei Vântur (38 de ani) îi merge din plin. Are succes în India ca artistă, iar în curând își face debutul și la Bollywood, într-un film foarte mediatizat.Frumoasa româncă a vorbit despre viața ei în India și a dat primele declarații despre relația ei cu Salman Khan.

Filmul Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala, ce va fi lansat anul următor, este bazat pe incidente reale, fiind vorba despre o turistă care este violată în timpul vizitei ei în India. Iulia a mărturisit că acceptat rolul pentru că a fost impresionată de povestea peliculei și pentru că transmite un mesaj foarte puternic.

„Este rolul unei femei foarte puternice. Filmul are, de asemenea, un mesaj foarte puternic, ceea ce m-a făcut să accept acest proiect.

Este important pentru noi ca actori să ne implicăm în proiecte care au mesaje sociale. Nu am avut niciodată un plan să joc într-un film cu mesaj social, dar când am primit oferta nu am avut nici un motiv să refuz”, a declarat Iulia.

Salman Khan va avea o scurtă apariție în film

Filmul va fi regizat de Prem Soni, care este și bun prieten cu Salman Khan. Au existat zvonuri la Mumbai că Iulia sau Lulia, așa cum îi spun indienii, a acceptat să accepte proiectul doar după ce Salman i-a cerut să facă acest lucru. Fosta vedetă Pro TV nu a vrut să vorbească despre aceste zvonuri sau despre cel care i-ar fi partener de viață, acceptând însă să facă o dezvăluire importantă despre relația ei cu Salman Khan.

„Salman este o persoană specială și importantă în viața mea și asta e tot”, a spus scurt Iulia.

Mai mult, se pare că în filmul „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala” și Salman Khan va avea o apariție scurtă.

Filmul va fi lansat pe marile ecrane începând cu luna mai a anului viitor. În film, Iulia Vântur va juca rolul unei tinere din Europa, fascinată de cultura indiană, care își indelinește visul de a vizita India.

„Personajul meu este o femeie foarte puternică, care nu se dă bătuta chiar dacă trece printr-un episod atât de dureros, de dramatic, ci din contra, se ridica de jos și luptă.

Reușeste cu ajutorul soțului și a prietenilor să meargă mai departe și să lupte pentru dreptatea ei și a celorlalte femei din India. E un proiect din care voi învăța multe.

Aștept cu nerăbdare această noua experiență și mă bucur să colaborez cu Prem R Soni, directorul fimlului, Jimmy Shergill, actorul alături de care voi juca și echipa de la Studio 5 Elements”, a mărturisit vedeta.

„Salman se pricepe foarte bine să aleagă scenariile bune. Are acest lucru în gene. Mă bazez pe experiența lui. El este în această industrie de 30 de ani și mă simt recunoscătoare pentru faptul că el mă ghidează.

De fapt, el este cel care m-a încurajat să joc în acest film”, a mai spus Iulia, la scurt timp după ce a dezvăluit afișul filmului, luna trecută,