Adevăratul motiv pentru care Andreea Raicu este singură. Vedeta a rupt tăcerea și a spus totul acum

Toată lumea s eîntreba cum este posibil ca o femeie așa de frumoasă și de succes ca Andreea Raicu este singură și nu-și poate găsi jumătatea. În sfârșit, frumoasa vedetă a rupt tăcerea și a vorbit deschis despre viața ei sentimentală și despre alegerile pe care le-a făcut în viața ei.

Andreea Raicu este o femeie deschisă care nu se sfiește să vorbească despre viața ei personală, cu bune și cu mai puțin bune.

Ea a dezvăluit în emisiunea Oanei Turcu, ”Refresh by Oana Turcu”, ce va fi difuzată duminică, de la ora 15.45, la Antena Stars, amănunte mai puțin știute despre ea și relațiile ei, atât cele profesionale, cât și cele personale.

Andreea Raicu mărturisește că în copilărie tatăl ei îi spunea adesea că nu se va descurca singură și mereu va depinde de cineva, iar acest fapt a ambiționat-o ca la maturitate să fie exact în extrema opusă, aceea în care nu a acceptat niciodată să depindă de cineva, pe niciun plan.

Andreea Raicu nu a vrut niciodată să depinda de cineva

”Nu am depins niciodată de nimeni. Evident, am lucrat în echipă, au fost oameni care m-au ajutat foarte mult, alături de care a realizat lucruri importante, dar niciodată nu am depins de cineva în niciuna dintre relațiile pe care le-am avut, indiferent despre ce relații este vorba.

Am muncit pentru tot ceea ce am. Se regăsesc și în cartea mea aceste nevoi – nevoia ieșită din comun de independență și dorința de-a face totul singură.

Cumva, femeile din ziua de azi vor să facă totul singure și ajungem să ne transformăm în niște bărbați aflați în corpuri de femei. E păcat că uităm să fim femei și uităm să ne bucurăm de feminitatea noastră”, spune Andreea Raicu în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Pe de altă parte, invitata Oanei Turcu spune că femeile independente ajung la un moment dat la maturitatea de a nu mai accepta pe oricine în viața lor, ”doar de dragul de a fi într-o relație”:

”Eu nu mi-aș pierde timpul cu cineva cu care nu rezonez, cu care nu am aceleași valori și principii. Prefer să fiu singură, decât să fiu cu cineva cu care nu rezonez”, a mărturisit Andreea.