Cele trei zodii influentate de ziua de 11.11 2018. Vor trece prin schimbari majore, totul se schimba

Chiar dacă nouă ni se pare o zi ca oricare alta, 11.11 pare să aibă o semnificație ascunsă. Mulți spun că în această zi intrăm într-o nouă dimensiune, 11.11 fiind, de fapt, un “cod al trezirii”.

Am vrut să știm dacă și zodiile sunt influențate major de această zi și am aflat că într-adevăr anumite semne zodiacale pot trece prin schimbări semnificative în această perioadă. Iată ce zodii sunt afectate și cum vor simți acești nativi influența zilei de 11.11.

Scorpionii sunt cei mai afectați

Zodia cea mai afectata de energiile acestei zile va fi scorpionul, semnul astrologic în care ne și aflăm până pe 21 noiembrie. Scorpionii s-ar putea simți destul de rău azi, atât fizic, cât și psihic. Și pentru că moralul lor va fi la pământ, este foarte probabil ca energia lor negativă să fie resimțită de întreaga familie.

Mulți scorpioni s-ar putea să se și îmbolnăvească în această perioadă, iar singurul lucru care îi poate scăpa de boală e să-și îmbunătățească starea de spirit.

Din păcate pentru ei, nu vor scăpa foarte ușor de această perioadă de suferință. Ei trebuie să ia o pauză de la viața haotică și să se odihnească, să se calmeze și să-și analizeze bine prioritățile.

Balanțele vor trece printr-o perioadă dificilă

Și zodiile care “împrejmuiesc” scorpionul vor avea de suferit în această perioadă. Balanțele și săgetătorii vor simți și ei din plin influența zilei de 11.11.

Balanțele vor trece și ele printr-o perioadă dificilă în zilele ce urmează, însă ele au șansa să se redescopere. În toată această nouă energie, balanțele vor primi oportunități noi, și bune și mai puțin bune, și numai de ele depinde să facă alegerea corectă.

Așadar, mare atenție la tot ce se întâmplă în jurul vostru!

Săgetătorii trebuie să facă o alegere

Dacă scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate, iar balanțele la evenimentele din jurul lor, săgetătorii vor intra într-o nouă perioadă a vieții, marcată de acest “cod al trezirii”.

Ei vor suferi mai ales la nivel emotional, deoarece trebuie să facă o alegere dificilă în viața amoroasă. Mulți săgetători vor încheia relații lungi în zilele ce urmează, mulți vor trece printr-un divorț și unii dintre ei vor își vor înșela partenerii, conștienți de faptul că fac ceva greșit.

Din păcate, “codul trezirii” poate semnifica pentru unii săgetători o criză a vârstei mijlocie. Mare atenție la ceea ce faceți! E bine să vă gândiți la consecințe, înainte de orice algere!