Îți mai aduci aminte de Maia din Lacrimi de iubire? S-a căsătorit și s-a retras din viața publică

Telenovela românescă Lacrimi de iubire s-a bucurat de un real succes. Maia din Lacrimi de iubire era în centrul atenției la vremea respectivă, însă acum viața ei s-a schimbat complet. Nicole Gheorghiu s-a căsătorit și s-a retras din viața publică.

După terminarea serialului românesc, Nicole Gheorghiu a mai jucat în anul 2010 în filmul francez What War May Bring’. Maia din Lacrimi de iubire a renunțat total la actorie și s-a dedicat psihologiei. Actrița s-a căsătorit și are o fetiță minunată.

‘Am un cabinet privat și colaborez cu două școli private ca psiholog școlar, ăsta fiind și motivul pentru care am renunțat la media.

M-am simțit mai bine eu cu mine, cariera și familia. Mi-e bine așa…mai în umbră, mă simt confortabil și liniștită’, spunea Nicole, într-un interviu acordat în urmă cu mai mulți ani pentru Cancan.

Despre povestea dlor

‘Pe soțul meu l-am cunoscut la munte, la un Revelion. El m-a văzut, eu nu l-am observat, eram singură și n-am conștientizat prezența lui.

Apoi, ne-am luat la ceartă pe diferență culturale, bucurești versus olteni, și așa ne-am apropiat.’, a mărturisit Nicole la ‘Totul pentru dragoste’.

Căsnicia lor nu a fost lipsită de probleme, pentru că acestea au apărut imediat după ce a avut loc nunta. ‘Sunt gelos, dar nu o arăt.

Știu din alte relații că gelozia nu e bună.’, a mărturisit soțul ei.

Problemele care le-au dat bătăi de cap, însă, au fost rezolvate după ce a rămas însărcinată. ‘A venit într-un moment perfect, în ciuda faptului că nu-mi doream să am un copil.

M-a ajutat să conștientizez încotro vreau să mă îndrept, să înțeleg că cea mai importantă e familia mea. Nu știam că poate să existe în sufletul unui om atâta iubire.’, a mai spus Nicole.