Cum să-ți cureți aura de negativitate și să scapi de eșecuri și probleme: 3 moduri

Iată care sunt cele mai importante 3 moduri de a îți limpezi mintea și de a îți elibera sufletul de karma negativă din jurul tău.

Sentimentele și gândurile se transformă în energie, energie care comunică direct cu karma noastră. Așadar, fie radiem o karmă pozitivă, fie una negativă.

Destul de des oamenii se bazează pe emoții și așteptări negative deoarece este mult mai ușor să vezi oameni care se confruntă cu obstacole decât să vezi oameni care depășesc aceste obstacole pentru a obține rezultate pozitive.

În prezent, este destul de rar să fii în preajma oamenilor pozitivi. Este și mai greu să încerci să înveselești acești oameni deoarece, cel mai probabil, dacă stai prea mult timp în preajma lor ajungi să preiei karma lor negativă. Cu toate acestea, există un “tratament”. Putem fi toți energici și fericiți.

Momentele în care toată lumea din jurul tău este fericită sunt cele care te ajută să construiești cele mai bune amintiri ale vieții tale. Iată care sunt cele mai importante 3 moduri de a îți limpezi mintea și de a îți elibera sufletul de karma negativă din jurul tău.

1. Scapă de pesimismul din tine

Pe măsură ce încerci să vezi partea frumoasă a lucrurilor și să gândești optimist, ai de cealaltă parte a ta un demon care încearcă să te scapă de tot acest optimism.

Ideea este să te concentrezi pe îngerul optimist deoarece acesta te va ajuta cu adevărat în viață. Alege să zâmbești mai des, să apreciezi mai mult lucrurile mărunte din viața ta, să încerci să vezi partea plină a paharului. Nu te concentra asupra lucrurilor negative deoarece nu vei ajunge nicăieri cu ele.

2. Numește 5 lucruri bune la tine

Acest exercițiu te va ajuta să te simți mai bine cu privire la propria persoană. Alege să fii sinceră. Ai momente frumoase și momente mai puțin frumoase.

Există și furtuni în viața ta, acceptă-le, fac parte din tine. Ai și caracteristici negative. Însă de data aceasta scopul este să te concentrezi pe lucrurile bune pe care le ai, astfel încât să scoți la iveală optimismul.

Găsește aceste caracteristici bune – însă de data aceasta nu doar la tine, ci și la oamenii din jurul tău.

Toată lumea este presată în mod diferit de situațiile stresante și uneori ne este dificil să înțelegem asta, însă cu toții putem alege să ne concentrăm asupra lucrurilor frumoase. Tratează oamenii așa cum vrei tu să fii tratată.

Ia o foaie de hârtie și un pix și începe să scrii. Nu îți va lua mult timp.

Sfat: dacă vrei ca acest exercițiu să dea roade, îți recomand să îl faci o dată la câteva zile.

3. Lista lucrurilor pentru care ești recunoscătoare

Realizarea unei liste a recunoștinței duce la crearea vibrațiilor pozitive. Dacă îți îndrepți atenția asupra lucrurilor pe care nu le ai, nu vei putea aprecia cu adevărat lucrurile pe care deja le ai în viața ta.

La finalul zilei, cel mai bun lucru pe care îl poți face înainte de a merge la culcare este să te gândești la cât de recunoscătoare ești; găsește motivele potrivite.

“Când exersezi recunoștința, există un sentiment de respect față de viață, față de oamenii din jurul tău, față de luptele tale. Respectul va activa legea atracției.