Irinel Columbeanu si-a prezentat in direct noua iubita, Oana, in varsta de 21 de ani

Irinel Columbeanu si Oana, noua iubita a afaceristului, formeaza cel mai nou cuplu controversat din shwobizul mioritic.

Irinel Columbeanu a venit la WOWbiz alaturi de iubita lui, in varsta de doar 21 de ani, si a povestit cum a cunoscut-o pe frumoasa Oana.

“Eram la un Festival al Modei Europene, iar in acea seara, de 27 de aprilie, eu participam in calitate de spectator si am remarcat-o pe Oana, care defila pe scena.

Eu am retinut ca avea o fusta alba, lunga, si privirea mea s-a oprit la fusta, dupa care am trecut mai sus, i-am retinut chipul si in acea seara am mai ramas putin.

Dupa care, fiind in acea seara si aniversarea presedintelui Fashion Tv s-a servit si un tort, am stat mai mult, incercand sa aflu mai multe amanunte…

Am invitat-o initial si pe fiica mea sa mearga, dar a zis ca nu vine, era cat pe ce sa nu ma duc nici eu.
A doua zi am facut o postare pe Facebook-ul eu, intitulata “Moda si criptomonedele”. Era un subiect controversat, iar la cateva zile am primit mai multe like-uri, printre care si de la o persoana pe nume Oana.

Eu de obicei nu ma uit, dar asa s-a intamplat atunci. Cand am intrat pe profilul ei, am recunoscut ca este chiar persoana pe care o cautam.

Desi nu imi sta in obicei, dar am considerat ca este politicos sa ii cer prietenia si dupa vreo 2 ore am vazut ca a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am multumit, iar apoi am continuat discutia.”, a povestit Irinel Columbeanu.

Usor timorata, Oana a povestit si versiunea ei.

“Nu l-am vazut cand defilam. Dupa ce am vazut postarea mi-am dat seama ca a fost acolo. Nu am avut vreo intentie. Eu il stiam de la televizor si atat.

Nu stiam ce se intampla cand am vazut ca mesajele continua.

La prima intalnire ne-am inteles din prima, tocmai de asta am si continuat. Am mers la restaurant si am vorbit despre criptomonede. Si apoi nu mai tin minte exact ce am vorbit. Dar asa am inceput.”, a mai spus Oana.

Intrebata ce ii place cel mai mult la iubitul ei, Irinel, Oana a marturisit, fara sa ezite, ca tot! Cat despre defecte, bruneta a mai spus ca afaceristul este mult prea calm in unele situatii.

Oana, originara din Bacau, a marturisit ca in prezent locuieste cu chirie in Bucuresti, insa Irinel a lasat de inteles ca in curand, iubita ar putea sa se mute definitiv in locuinta lui de la Izvorani.

“De cand am divortat eu am purtat un fel de cruce in spinare. Oricine se intalnea cu mine avea o reticenta de a se vedea, deoarece aparea si presa. Nu e vorba doar de femei. Nu toate persoanele voiau sa ajunga in ghearele presei, cateodata aceste gheare zgarie.

Am vrut sa o previn si pe Oana, chiar daca nu facea bine unui inceput, si anume, daca ne intalnim sa nu o facem intr-un mod public. Pana la urma ne-am intalnit la o terasa. Cert e ca Oana nu vede acest pericol, nu a fost reticenta.

Eram in fata blocului ei si au aparut paparazzi. Direct, fara ascunzisuri. M-a intrebat unul din ei daca domnisoara este noua mea iubita”, a mai spus Irinel.

Desi relatia lor nu are nici macar o luna, cei doi au declarat ca se simt indragostiti unul de celalalt.

Mai mult, Andreea Mantea i-a adresat o intrebare neasteptata Oanei, si anume, daca Irinel Columbeanu este primul barbat din viata ei. Desi afaceristul a preferat ca iubita lui sa nu raspunda la intrebare, bruneta a lasat sa se inteleaga ca da.