Vladimir Draghia, despre cel mai greu moment de la Exatlon: “Eram intr-un colt si imi era frica”

a aproape doua saptamani de la castigarea trofeului Exatlon, Draghia a marturisit cum au fost zilele in care a stat singur in competie

Vladimir Draghia a fost marele castigator al primei editii Exatlon, competitia fenomen difuzata de KanalD care a captat intreaga Romanie.

In finala, “faimosul” l-a invins, in urma voturilor telespectatorilor, pe Ionut Sugacevschi, insa pana a ajunge acolo, el a trebuit sa se lupte cu temerile sale si cu problemele intampinate in Republica Dominicana!

“M-am maturizat mult la Exatlon! Sincer, a fost greu, foarte greu, departe de ceea ce s-a vazut cu adevarat la televizor. Acum, cand stau acasa si am de toate, realizez ce norocos sunt. Totusi, trebuie sa recunosc ca am plecat setat in Republica Dominicana.

M-am gandit ca trebuie sa rezist cat mai mult! M-a ajutat inotul si anii petrecuti la antrenamente! De altfel, de fiecare data cand imi era greu, ma gandeam ca nu are cum sa fie mai dificil decat atunci cand aveam 12 ani, 14 ani…18 ani, si eram sportiv de performanta”, a dezvaluit Vladimir Draghia, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Vladimir Draghia a spus ce a simtit cand a stat singur in cotet! “Era ciudat sa nu am pe nimeni langa mine”

Actorul a recunoscut ca lipsa hranei l-a afectat fizic si psihic, dar, totusi, a avut puterea sa mearga mai departe.

“In primele doua luni, mi-a fost foarte greu cu mancarea, fiindca portile erau incredibil mici! A fost ca un soc pentru mine. Va recunosc ca visam dulciuri intruna, iar pe masura ce inaintam in competitie, era din ce in ce mai dificil! Mental si fizic nu mai puteai, iar corpul iti trimitea semnale.

Poate tocmai de aceea, unii au putut sa mearga mai departe si altii nu! Cine a avut putere sa treaca peste aceste lucruri a ajuns departe in concurs, cine nu, a plecat acasa”, a mai zis “faimosul”.

“Vulturul” a tinut sa povesteaca tot si despre ultimele zile din competitie. Vladimir Draghia a spus ce a simtit cand a stat singur in cotet, imediat ce Catalin Cazacu a fost eliminat! “Eu nu m-am gandit niciodata la o victorie, chiar imi era teama de ultima zi!

Mereu ma gandeam ce se va intampla maine, sa trec de proba si gata. Asa au trecut 20 de saptamani. De aceea, atunci, in cotet, singur, singurel, am incercat sa ma concentrez si atat! Era ciudat sa nu am pe nimeni langa mine, stateam intr-un colt si imi era frica sa fiu prea increzator. Pana la urma, mi-am zis, ce o fi, o fi…”, a dezvaluit Draghia!