Giani Kirita, atras de “Razboinica” Alina Pana! Gesturile si declaratiile “Faimosului” de la Exatlon l-au dat de gol

Celebru pentru cat i-a tachinat pe “Razboinici”, Giani Kirita nu se potoleste nici in afara Exatlonului! “Faimosul” a dat nas in nas cu Alina Pana si nu s-a putut abtine sa nu ii arate, mai in gluma, mai in serios, simpatia pe care i-o poarta.

Invitati la un eveniment monden, Giani Kirita si Alina Pana au ajuns, la un moment dat, fata in fata. Expansiv din fire, “Faimosul” Giani Kirita nu a stat prea mult pe ganduri si a abordat-o, in stilu-i caracteristic, pe frumoasa Alina Pana, una dintre cele mai admirate “Razboinice” de la Exatlon Romania.

“Acum vrei cu Faimosii, nu? Vrei sa fii intre Faimosi, asa-i? Hai, vino incoace!”, i-a spus, spre amuzamentul celor din jur, Giani Kirita frumoasei Alina Pana.

Si, ca sa ii arate ca nu ii poarta pica, ba chiar ca o admira, Giani Kirita a luat-o in brate, a strans-o cu putere, a pupat-o, iar apoi, asistat de prietenul lui, Catalin Cazacu, au stat la poze pentru fotografii prezenti la evenimentul monden cu pricina.

Si, dupa ce s-a terminat momentul fotografiilor de grup, Giani Kirita si Alina Pana au mai stat putin de vorba, de data aceasta pe un ton mai jos, conversatia fiind, cu siguranta, una extrem de placuta, daca ar fi sa judecam mimica lor, frumoasa “Razboinica” zambind larg, iar “Faimosul” fiind si el la fel de bine-dispus.

Alina Pana, concurenta de la Exatlon care a impresionat cu forma ei fizica

Alina Pana, concurenta in Echipa Razboinicilor, a atras atentia datorita formelor impresionante si prin capacitatea fizica. Alina este culturista, fiind multipla campioana.

Alina Pana a castigat de trei ori, in 2014, 2015 si 2015, concursul “Bikini Fitness Cipru”, a terminat pe locul 8 concursul “Arnold Clasic Europe” si a fost pe 3 concursul “Greek Cup Atena”.