Ilie Năstase a primit acordul Amaliei! Ce planuri are cu partenera sa şi cu fiica lui cea mică

Ilie Năstase şi Ioana Simion se comportă deja ca o familie. Tânăra i-a câştigat nu doar dragostea, dar şi încrederea fostului mare tenisman.

Şi fosta nevastă a lui Ilie, Amalia Năstase, o cam place pe noua iubită. Amalia a fost de acord ca fiica ei cea mică, Emma, să plece în Turcia, la Istanbul, împreună cu cei doi îndrăgostiţi.

După divorţul de fosta soţie, Brigitte Sfăt, Ilie Năstase (72 de ani) şi-a găsit liniştea în braţele Ioanei Simion (43 de ani).

Fostul mare tenisman are încredere oarbă în actuala iubită, şi o consideră o ”mamă vitregă” tocmai potrivită pentru fetele lui din prima căsătorie cu Amalia.

“Plecăm într-o vacanţă de relaxare la Istanbul. Vine şi fata cea mică a lui Ilie, Emma, cu noi.”, ne-a declarat Ioana, care a primit cadou vacanţa chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.

”Ilie îmi cumpără tot timpul trandafiri albi, sunt preferaţii mei”, ne-a mai spus Ioana.

Amalia Năstase a fost şi ea de acord ca Emma să-i însoţească pe cei doi în vacanţă, semn că actuala iubită a tenismanului i-a intrat la suflet. Nu acelaşi lucru se întâmpla pe vremea când Ilie era însurat cu Brigitte Sfăt.

Brigitte a acuzat-o în repetate rânduri pe Amalia că îl şantajează emoţional pe Ilie Năstase cu cele două fete, pe care ei le au împreună.

“Sunt Amalia. Nu mai vorbi cu copiii mei”, i-a scris aceasta lui Brigitte. Se întâmpla în urmă cu câţiva ani, când Ema (12 ani) şi Alessia (15 ani) ar fi trebuit să filmeze un videoclip în casa în care Ilie locuia cu Brigitte.

“Nu ştiu dacă vom ajunge la căsătorie, momentan e frumos şi bine”, a adăugat Ioana.