Andreea Bălan a anunțat cum o va boteza pe fiica sa! Ce nume va avea al doilea copil al cântăreței

Andreea Bălan a dezvăluit în final numele pe care îl va purta cel de-al doilea copil! După multe dezbateri cu soțul ei, George Burcea, cei doi s-au hotărât la numele fetiței. Pe micuța care urmează în curând să vină pe lume o va chema Clara Maria.

Artiștii l-au ales pentru că este un nume scurt și foarte frumos. Cântăreața a povestit că a doua sarcină a fost liniștită și că nu i-a făcut nicio problemă. Blondina și-a ținut sarcina secretă și a ales să facă publică vestea cea mare într-un pictorial.

„Am făcut o ecografie acum o săptămână, dar nu s-a văzut ce este. Mi-a zis doctorul că la testul de trimestru 2 voi ști ce este. George își dorește băiețel, dar mie nu îmi pasă, accept ce o fi. Săptămâna viitoare o să vă spun în premieră ce este!

Am păstrat niște rochițe pe care nu le-a purtat Ella și dacă ar fi fetiță, le-ar purta ea. Am păstrat de la început pentru că știam că vom mai face un bebe”, susținea Andreea Bălan înainte să afle sexul copilului.

Andreea Bălan o va boteza Clara Maria pe cea de a doua fiică a sa!

Andreea Bălan a ales numele fetiței sale! Anunțul a fost făcut pe canalul de youtube, unde cântăreața face video-uri despre viața sa. “Dragii mei, pe ultima sută de metri, după «certuri» și discuții, am ales, în sfârșit, numele bebelinei care va veni peste 2 săptămâni. (…).

Așadar, dragilor, primul nume este Clara – o s-o cheme Clara. Și… Maria. Este scurt, este frumos, foarte mulți l-au scris în comentarii. Voiam două nume scurte, cum este: Ella Maya să fie: Clara Maria”, a spus Andreea Bălan.

Cel de-al doilea prenume se pare că ar fi fost ales de George Burcea. Maria este numele pe care l-a purtat bunica actorului din Botoșani, cea care l-a crescut și l-a făcut să ajungă ceea ce este acum. “Asta în cazul în care facem vreo 10-15 copii să nu cumva uităm, e scurt.

Să fie scurt și la obiect. Eu am ales Maria, pentru că pentru mine înseamnă mult mai mult decât un nume, înseamnă bunica mea – înseamnă numele bunicii mele care m-a crescut de mic și care m-a învățat să fac foarte multe lucruri, pe care acum, având la rându’-mi familie, le fac.

Gătitul, curâțenia, cum se mă îngrijesc, cum să fiu un om educat, m-a învățat foarte multe lucruri. Așa că am considerat că trebuie să păstrez acest nume, să îl duc mai departe: de la bunica mea prin proprii mei copii.

Bunica mea din Botoșani, da. Love you, bunica (n.r.: Te iubesc, bunica)! Serios? Deci ești câștigată”, a povestit George Burcea.