Oana Roman s-a supărat pe soţul ei, chiar la petrecerea de 5 ani a fiicei lor, Maria Isabela. Iata ce s-a întâmplat

Oana Roman s-a supărat pe soţul ei, chiar la petrecerea de 5 ani a fiicei lor, Maria Isabela. Soțul ei, Marius Elisei, a declarat că dacă Oana nu mai poate face copii, atunci îi va face cu altcineva. Femeia a reacționat imediat, tăindu-i din elan lui Marius.

Izabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, a împlinit cinci ani, iar părinții i-au făcut cadou o petrecere ca în povești, într-un loc de joacă foarte cunoscut din Capitală. Părinții au avut grijă să nu îi lipsească nimic fetiței lor.

I-au adus zâne, prințese și un tort uriaș. La petrecere a venit și Mioara Roman, bunica Izabelei, dar și soții Deea și Dinu Maxer, împreună cu fiul lor, Andreas.

Oana Roman s-a supărat pe soţul ei, chiar la petrecerea de 5 ani a fiicei lor

Când le-a venit rândul să facă declarații, soțul Oanei Roman a spus ceva ce a deranjat-o pe femeie. „I-am promis Izabelei că nu o las singură.

Așa că dacă Oana nu mai poate face copii, îi fac cu altcineva”, a spus Marius Elisei, iar Oana s-a grăbit să îi taie din elan: „Eu aș dori o mamă purtătoare, dar legea din România nu ne dă voie. De la ultima operație eu nu mai pot face copii.”

Recent, Oana Roman a mărturisit că în copilărie visa să devină actriță, însă visul i-a fost sters de tatăl său. „Am început un program de remodalare corporală, fac și pilates.

Am absolvit Liceul Central, am încercat să dau la teatru, dar tata a vrut să-mi aleg o meserie din care să câștig ceva bani. Am plecat la Paris și am făcut o școală la Sorbona.

Sunt specialist în comunicare, asta e meseria mea de bază și pe care o iubesc foarte tare. În 2019, împlinesc 20 de ani de când muncesc.

Mi-aș fi dorit din suflet, ar fi fost harul vieții mele, dacă aș fi avut voce aș fi fost cu siguranță cântăreață”, a spus Oana.