Idei pentru decorarea pervazului ferestrei în modul cel mai original

Dacă intenționați să efectuați reparații în locuința dvs., asigurați-vă că utilizați aceste idei

Chiar dacă aveți un apartament complet nou și nu spațios, puteți să vă dotați pervazul într-un mod original. Pentru acest design al pragului de fereastră nu este nevoie de o mulțime de bani.

Decorarea ferestrelor

Probabil nu ați presupus că pervazul obișnuit al ferestrei poate fi unul dintre cele mai confortabile locuri din casă.

În acest loc poți să muncești și să te relaxezi. O masă de scris pentru un copil, o masă în bucătărie, o toaletă în dormitor – aceasta nu este o listă completă a tuturor utilizărilor pervazului ferestrei.

Un astfel de design al pragului de fereastră va economisi spațiu în cameră, face posibilă utilizarea maximă a luminii și, bineînțeles, face ca interiorul să fie mai interesant.

Vă oferim o selecție de idei pentru decorarea pervazului ferestrei într-un mod original.

Pragul de fereastră din bucătărie poate fi transformat într-o blat excelent. Acest truc vă va economisi spațiu și va crește suprafața de lucru.

Apropos, aceasta poate fi soluția perfectă pentru așezarea chiuvetei. Nu este frumos să spălați vasele distras și să contempleți vederea în afara ferestrei?

Pervazul ferestrei poate fi o masă completă. Această idee poate fi aplicată spațiilor mici.

Suprafața de masă poate fi făcută din piatră naturală sau artificială, din PAL sau material compozit.

Nr.5

Nr.6

Acest design elegant și funcțional este o soluție ideală pentru apartamente mici, unde fiecare metru de spațiu este important.

Cum vă place acest pervaz de fereastră?

Nu este mai interesant decât un dreptunghi obișnuit?

Un prag de fereastră – o bancă va deveni probabil un loc preferat pentru un copil, în cazul în care decideți să aplicați o astfel de idee în proiectarea unei camere pentru copii.

O soluție excelentă pentru aranjarea apartamentelor înghesuite

Nu este necesar să vă bucurați de micul dejun sau de o băutură rece în bucătărie. Credem că această opțiune de design la pervazul de pe balcon, vă va plăcea foarte mult!

O priveliste incantatoare

Probabil ați înțeles deja că pervazul ferestrei poate fi locul principal în casă!

Poate aduce mult mai multe beneficii decât să fie un stand pentru plantele de interior sau un loc pentru a stoca suveniruri.